blog-logo

EXCLUSIV Gardian de la Penitenciarul Codlea, prins în flagrant luând mită

EXCLUSIV Gardian de la Penitenciarul Codlea, prins în flagrant luând mită
Penitenciarul Codlea

Penitenciarul Codlea

26.02.2012, ora 9.45 Procurorii confirmă cele relatate încă de aseară de newsbv.ro.

„La data de 25 februarie 2013 procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov împreună cu ofiţerii DGA Brașov au prins în flagrant pe inculpatul VĂCARIU MARIUS IOAN (36 ani) agent de penitenciare în cadrul Penitenciarului Codlea imediat după ce acesta a primit, în afara penitenciarului, un pachet conţinând două telefoane mobile ce erau destinate unei persoane private de libertate încarcerată în Penitenciarul Codlea, precum şi suma de 400 lei, pentru ca acesta să faciliteze introducerea, în mod ilicit, a pachetului în unitatea de deţinere, ce urma a se realiza prin trecerea telefoanelor de punctele de control situate la intrarea în penitenciar destinată angajaţilor“, se arată într-uin comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Alte articole:   Nereguli descoperite de ITM Brașov, în urma unor controale desfășurate în această lună

De asemenea, la datele de 14 februarie 2013 şi 22 februarie 2013 inculpatul a primit de la un investigator cu identitate acoperită câte 100 euro precum şi câte un pachet conţinând telefoane mobile şi substanţe interzise a se afla în posesia persoanelor private de libertate (parfumuri) în vederea introducerii lor în penitenciar, acestea terminale fiind efectiv introduse în unitatea de deţinere prin punctele de control destinate administraţiei Penitenciarului Codlea de către inculpat.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul tehnic al SRI Brașov.

25.02.2012, ora 21.00 Surse judiciare au confirmat pentru newsbv.ro că un gardian de la Penitenciarul Codlea, Marius V., a fost prins astăzi în flagrant în timp ce lua mită.

Alte articole:   Două persoane au ajuns în arest după ce au furat dintr-un magazin din Brașov

Potrivit informațiilor pe care le deținem la această oră, este vorba despre un subofițer de penitenciar care, în pofida faptului că avea o stare materială bună, s-a pretat la un astfel de gest.

Sursele noastre au ținut să nu ne precizeze dacă suspectul trebuia să ofere anumite servicii cuiva încarcerat la Penitenciar Codlea sau trebuia să îi livreze anumite obiecte. Marius V. a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă, în prezent fiind dus la audieri.

Se pare că aparținătorii unui deținut i-au oferit bani pentru a introduce în Penitenciar mai multe telefoane mobile.

Alte articole:   Pensii Pilonul II. Cum verifici câți bani ai?

Operațiunea a fost pusă la punct de ofițerii Direcției Generale Anticorupție Brașov.

Revenim cu detalii!

Distribuie dacă îți place!
 1. […] unor surse judiciare citate de newsbv.ro, subofițerul Marius V. angajat la Penitenciarul Codlea a fost prins în […]

  Reply
 2. […] la Penitenciarul Codlea, Marius V., a fost prins luni în flagrant în timp ce lua mită, scrie newsbv.ro. Se pare că aparținătorii unui deținut i-au oferit bani pentru a introduce în Penitenciar […]

  Reply
 3. […] la Penitenciarul Codlea, Marius V., a fost prins luni în flagrant în timp ce lua mită, scrie newsbv.ro. Se pare că aparținătorii unui deținut i-au oferit bani pentru a introduce în Penitenciar […]

  Reply
 4. Parchetul confirmă mita de la Penitenciarul Codlea. Citește cine este agentul prins în flagrant!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.