blog-logo

Doi tineri au căzut de la un balcon. Unul este în comă

Doi tineri au căzut de la un balcon. Unul este în comă

smurd-600x450Doi tineri din Braşov, un bărbat şi o femeie de 27 şi 23 de ani, au ajuns la spital după ce balustrada balconului unei vile unde se aflau în vizită s-a rupt şi au căzut de la etajul întâi, bărbatul fiind în comă, cu şanse minime de supravieţuire, iar Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.

Cei doi tineri se aflau în vizită, miercuri, la locuinţa unor prieteni de pe strada Cloşca din Braşov. Ei se aflau pe balconul vilei, iar la un moment dat balustrada s-a desprins şi au căzut de la o înălţime de aproximativ trei metri şi jumătate.

Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov, iar femeia, care a suferit o fractură la un umăr, a fost externată, Bărbatulul, însă, a suferit un traumatism cranian sever şi a intrat în comă.

Alte articole:   Peste 3.600 de cazuri de Covid-19, în județul Brașov

„Pacientul a suferit o fractură craniană severă. A fost operat de urgenţă, dar este în continaure în comă, în stare foarte gravă, cu şanse minime de supravieţuire”, a declarat, joi, pentru Mediafax, Gabriela Chiţea, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Braşov.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, a afirmat că o echipă de poliţişti şi procurori a mers la locul incidentului pentru cercetări.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.