blog-logo

Procesul Scripcaru – Maior, strămutat la Sibiu

Procesul Scripcaru – Maior, strămutat la Sibiu

George Scripcaru Procesul între primarul George Scripcaru și președintele B.N.R. 1989, Dorin Lazăr Maior, nu va mai fi judecat la Brașov.

Marți, Înalta Curte de Casație și Justiție a României a admis cererea președintelui Blocului Național al Revoluționarilor 1989, Dorin Lazăr Maior, de strămutare a dosarului penal nr. 16626/197/2012  cu primarul George Scripcaru.

Instanța Supremă a hotărât ca dosarul să fie strămutat la Judecătoria Sibiu, motivând că primarul, din cauza poziției sale, ar putea influența instanțele.

Președintele B.N.R. 1989-România a fost reprezentat de dr. Nicolae Cladoveanu, membru al B.N.R. 1989, avocat din Baroul București, care îl va asista în continuare și la judecarea pe fond a dosarului.

Asociația Luptătorilor, Răniților și Urmașii Eroilor “ Braşov-Decembrie 1989 ” îl va sprijini pe președintele Dorin Lazăr Maior în demersurile juridice privind și dosarul nr. 3948/P/2012, înregistrat la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Brașov,  în care primarul George Scripcaru este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute la art. 215, 288, 292 Cod Penal, referitor la preschimbarea certificatului de revoluționar.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   ASF vrea să schimbe regulile pentru asigurările auto
  1. Un fals revolutionar il acuza pe altul… Oare a primit si tovarashu primar indemnizatia lunara de revolutionar?! ca multi alti lachei din gascha lu Maior?! Bine ca le-a fost taiat acest drept nemuncit… betivilor care sustin ca au luptat in ’89!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate