blog-logo

Filmul crimei taximetristului sibian

Filmul crimei taximetristului sibian

taximetrist mortPolițiștii au stabilit că cei patru suspecţi, cu vârstele de 15, 17, 19 şi 25 de ani, toţi domiciliţi în judeţul Braşov, s-au deplasat în după-masa zilei de 14.02.2013, în municipiul Sibiu pentru a asista la un spectacol susţinut într-un local.

Cei patru suspecţi, în jurul orei 4.30, au plecat spre municipiul Făgăraş cu un autoturism ce efectua transport public de persoane în regim taxi al unei companii sibiene, autoturism condus de către victimă.
Ajunși în judeţul Braşov, în urma unei înţelegeri prealabile, suspecţii i-au spus victimei să urmeze un drum spre extravilanul localităţii, unde i-au cerut să oprească, moment în care l-au ştrangulat cu una din centurile de siguranţă ale autoturismului.

Alte articole:   30 de sesizări la MAI în perioada electorală la Brașov. Polițiștii au întocmit 2 dosare penale

După ce aceştia au deposedat victima de suma de 200 lei, au introdus-o în portbagajul maşinii, continuându-şi deplasarea cu autoturismul până în extravilanul localităţii Recea, autoturismul fiind condus de către unul dintre suspecţi.
După abandonarea autoturismului şi a victimei, suspecţii s-au dus acasă, iniţial pe jos şi ulterior, după ce s-au despărţit în două grupuri, cu autoturisme de ocazie.
Cei patru suspecţi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, împotriva a trei dintre ei fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu iar împotriva minorului în vârstă de 15 ani, s-a dispus internarea în Spitalul de Neuropsihiatrie Ghe. Preda din municipiul Sibiu în vederea efectuării expertizei neuro-psihiatrice pentru stabilirea discernamântului.
Cei patru suspecţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie, urmând a fi prezentaţi, în cursul acestei zile, Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate