blog-logo

Dorottya Buzas (CSS Miercurea Ciuc), locul 12 la biatlon

Dorottya Buzas (CSS Miercurea Ciuc), locul 12 la biatlon

biatlonRomânca Dorottya Buzas, legitimată la CSS Miercurea Ciuc, a obținut locul 12 la biatlon, cursa individuală de 10 kilometri a fetelor.

Competiţia a fost câştigată de Marion Deigentesch (Germania), cu timpul 31.32.1, urmată de Gabriele Lescinskaite (Lituania) – 32:57.6 și de  Tuuli Tomingas (Estonia) – 33:09.5.

Celelate românce au venit în grup la sosire, pe locurile 54, 55 și 56: Bernadette Focze  – 43:04.6, Renata Racz – 43:05.5  și Andreea-Oana Vălean – 43:43.3.

 

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Analize medicale gratuite pentru locuitorii din Vama Buzăului
  1. Sa inteleg ca acum toate sunt romance, dar cand e vorba sa ne pastram identitatea sau steagul suntem atacati din toate partile! Da, sunt cetateni romani dar de etnie maghiara! Bine ar fi sa ne respectati mai mult, nu noi v-am luat ceva ci istoria si-a batut joc de noi!

    Reply
    • pe mine, personal, nu steagurile ma deranjeaza, fiindca sunt un simbol al unor locuri. in schimb, amestecul Budapestei in chestiunile interne al Romaniei sunt extrem de deranjante, ca sa nu spun altfel… iar aici pot fi date foarte multe exemple negative…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.