blog-logo

VIDEO Monica Iagăr dă de pământ cu Inna!: „Opriţi-o din cântat, vă rog din suflet. Mă dor urechile!“

VIDEO Monica Iagăr dă de pământ cu Inna!: „Opriţi-o din cântat, vă rog din suflet. Mă dor urechile!“

innaFosta atletă Monica Iagăr este complet nemulţumită de prestaţia Innei de la Brasov, unde solista a deschis Festivalul Olimpic de iarnă al Tineretului European.

Monica Iagăr crede că Inna a cântat în bătaie de joc şi critică aspru concertul pe care l-a susţinut. Intr-o postare de pe pagina sa de Facebook , marea campioana explică motivele ce au dus-o la această concluzie.

Ar trebui sa inchidem televizoarele fratilor…deschiderea este din alt film. Cred ca pe astia de la TVR degeaba i-am trimis pe banii nostri la Jocuri Olimpice …tocmai o aud pe Inna cum falseaza…in viata mea nu am asistat la o asemenea batjocura adusa olimpismului …ma dor urechile pe bune …va scriu si fata asta de la TV vrea a se numi cantareata„, a scris sportiva, citată de Cancan.

CITEȘTE ȘI: Deschiderea FOTE 2013: Ceremonie de nota 10, spectacol penibil cu Inna

Totodată, fosta sportivă a dezvăluit şi suma pe care a primit-o Inna pentru prestatia ei dezastruoasă:10.000 de euro.

Alte articole:   Luni începe „Luna curățeniei de toamnă“, la Făgăraș. Programul de colectare a deșeurilor vegetale

Sa va dau una mai tare decat aceasta oribilitate de deschidere. Cer scuze sportivilor si antrenorilor ca au asistat la o deschidere cum poate nici pe vremea lui Ceausescu nu asistai… pana si defilarile de 23 August au fost mai tari decat aceasta defilare de deschidere dezorganizata… dar nu despre asta vroiam sa scriu de fapt, ci sa va spun ca nici o tara din Europa nu poate viziona aceste Jocuri pentru ca Comitetul Organizator, in speta tovarasul Scripcaru nu a putut plati 30.000 de euro pentru transmitere pe Eurosport, dar i-a dat Innei 10.000 de euro…traiasca domn’ primar ca sa nu ma exprim altfel”, a incheiat Monica Iagar.

Alte articole:   Literele de pe Tâmpa, iluminate în roz de Ziua luptei împotriva cancerului de sân

Distribuie dacă îți place!
 1. 10.000 EURO ??? Nu-mi vine sa cred. Ah, poate a dat-o la pace cu d-na director de relatii externe din primarie, – pe numele ei Cecilica Diociu – i-o fi dat inei vreo 7.000 si restul…Sti ea directoarea cum se face banu’, la fel de bine cum a impartit „tinutele” destinate fote. d-na a imbracat toate rubedeniile si prietenii care nu au nici in clin, nici in maneca cu manifestarea asta. consilierii locali si-au imbracat toate neamurile, neveste copii, socrii, etc. de aia nu a avut scripacaru bani ptr. eurosport.

  Reply
 2. Inna e o solista care canta fff bine…….
  Organistul,nu a stiut sa-i tina nota corect……..;)

  Reply
 3. […] post VIDEO Monica Iagăr dă de pâmânt cu Inna!: „Opriţi-o din cântat, vă rog din suflet. Mă dor … appeared first on News […]

  Reply
 4. […] Compozitorii au criticat dur interpretarea brunetei de la deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European. […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.