Biserica Evanghelică dă replică Consiliului Județean Brașov

Biserica Evanghelică dă replică Consiliului Județean Brașov
muzeul de arta brasovReprezentanții Bisericii Evanghelice C.A. din România – Parohia Braşov a trimis astăzi o replică la declarațiile referitoare la situația imobilelor retrocedate în care îşi desfăşoară activitatea instituţii aflate în subordinea Consiliului Judeţean Braşov (CJ).
Biserica Evanghelică doreşte să îşi exprime punctul de vedere cu privire la opiniile exprimate de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Braşov, în cadrul unei conferinţe de presă din 14.02.2013 şi al unor emisiuni televizate, referitoare la situaţia Muzeului de Artă, a Muzeului de Etnografie şi a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie S. D. Sbârcea.
 
Biserica Evanghelică doreşte să aducă la cunoştinţa opiniei publice că valorile chiriilor comunicate de reprezentanţii C.J. Braşov nu au nicio bază reală în ceea ce priveşte muzeele amintite mai sus. Biserica Evanghelică nu a solicitat niciodată plata unor chirii restante în cuantum de 300.000 euro pentru Muzeul de Artă şi Muzeul de Etnografie. Chiria reală solicitată este de 12 lei/m.p. pentru Muzeul de Artă, de 10 lei/m.p. pentru Muzeul de Etnografie iar pentru Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie S. D. Sbârcea (maternitatea) de 2 lei/m.p. Până în prezent Biserica Evanghelică nu a încasat chirii pentru niciunul dintre imobilele ocupate de instituţiile subordonate sau coordonate de C. J. Braşov (este vorba de perioade care încep de la 6 luni şi ajung până la 6 ani la unele imobile).
Alte articole:   Un medicament destinat persoanelor cu tulburări gastrointestinale, retras de pe piață
Loading...
 1. ba Sebastian , chiar au folosit cuvantul bazăreală?
  merg dupa dexul pentru nemti, sau ne explica Christian Macedonschi?

  Reply
 2. "căvalorile" "bazăreală" – greseli de editare la articol ;).

  Reply
 3. […] post Biserica Evanghelică dă replică Consiliului Județean Brașov appeared first on News […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap