blog-logo

Casa Mureșenilor și Biserica Neagră, program special pentru delegațiile FOTE

Casa Mureșenilor și Biserica Neagră, program special pentru delegațiile FOTE

Biserica NeagraMuzeul „Casa Mureşenilor“ din Braşov oferă în perioada de desfăşurare a Festivalului Olimpic al Tineretului European( FOTE) accesul în muzeu al sportivilor şi al delegaţiilor participante la un preţ redus, unic, de doi lei. Totodată, jurnaliştii români şi cei străini acreditaţi la festival vor avea acces gratuit în muzeu pentru o bună promovare cultural-artistică a Braşovului, se precizează într-un comunicat de presă al muzeului.

Şi Biserica Neagră îşi va prelungi programul de vizitare pe perioada desfăşurării festivalului.  Astfel, în perioada 16-23 februarie, programul de vizitare a Bisericii Negre se va prelungi cu două ore zilnic, fiind între orele 10.00-17.00.

Delegaţiile oficiale care doresc să viziteze obiectivul turistic vor beneficia de ghidaje turistice gratuite oferite de angajaţii Parohiei Braşov.  Preţul unui bilet de intrare la Biserica Neagră este de şase lei pentru adulţi, trei lei pentru elevi şi studenţi şi doi lei pentru copii.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Dan Alexa, înainte de meciul cu CSM Slatina: „Jucătorii care au evoluat mai puţin trebuie să aibă determinare şi dorinţă”

Leave a Reply

Your email address will not be published.