blog-logo

Grapă vrea, ca în viitor, să devină şef peste liberali, la nivel naţional

Grapă vrea, ca în viitor, să devină şef peste liberali, la nivel naţional

Sebastian Grapa, senator PNL (2)Vicepreşedintele PNL Braşov, senatorul Sebastian Grapă, a ţinut să sublinieze încă odată faptul că delegaţia braşoveană care va participa la congresul PNL, din 22 februarie, îl va susţine în fruntea formaţiunii pe Crin Antonescu. Totodată, Grapă, a ţinut să precizeze faptul că, în ultima perioadă, au apărut o serie de speculaţii că cineva are intenţia de a organiza un puci şi de a diviza PNL. „PNL este un organism viu şi faptul că cineva doreşte să candideze pentru şefia partidului este în litera statutului şi este un exerciţiu democratic. O să învingă însă, cine este cel mai bun. De exemplu, şi eu aş fi putut candida la această funcţie, dar nu sunt pregătit să o fac. S-au spus o serie de lucruri neadevărate că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu ar vrea să ocupe această funcţie şi să facă o altă aripă a Partidului Liberal, dar el nici măcar nu va candida”, a spus Grapă.

Alte articole:   Asigurații City Insurance vor fi despăgubiți din fondul de garantare

Acesta a mai susţinut, că, pe viitor, se gândeşte serios să candideze la şefia partidului, pe viitor. „La acest congres nu îmi depun nici un fel de candidatură, dar vreau să mă pregătesc din punct de vedere politic pentru a obţine funcţia de preşedinte al PNL”, a precizat Sebastian Grapă.

Distribuie dacă îți place!
  1. […]  „La acest congres nu îmi depun nici un fel de candidatură, dar vreau să mă pregătesc din punct de vedere politic pentru a obţine funcţia de preşedinte al PNL”, a precizat Sebastian Grapă. (sursa) […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.