blog-logo

Sportivii ruşi care au venit la FOTE vor să facă cunoştinţă şi cu… Dracula

Sportivii ruşi care au venit la FOTE vor să facă cunoştinţă şi cu… Dracula

Valery Kuvaev seful delegatiei Rusiei FOTE (1)Valery Kuvaev (foto centru), şeful delegaţiei sportive a Rusiei, a fost primul oficial care şi-a înscris echipa în competiţia pentru FOTE. Delegaţia Federaţiei Ruse este cea mai numeroasă echipă, fiind alcătuită din 104 persoane, dintre care 66 de sportivi. Kuvaev a condus în ultimii 20 de ani mai multe delegaţii ale ţării sale la diferite competiţii sportive internaţionale. După ce a semnat toate documentele şi a schimbat câteva vorbe cu  primarul George Scripcaru, acesta a stat de vorbă şi cu reprezentanţii presei.

Acesta a povestit că a vizitat prima oară România, în 1980, dar, de atunci, spune el, s-au schimbat foarte multe lucruri în bine şi mai ales oamenii, Kuvaev apreciind că românii sunt mult mai buni la suflet, decât atunci, şi ţara s-a dezvoltat foarte mult.

Alte articole:   Încă un liceu din Brașov trece în online

Kuvaev speră că de data aceasta, împreună cu toţi membrii delegaţiei, va ajunge şi la Castelul Bran.

„Ar fi o experienţă inedită pentru toţi componenţii lotului să cunoască această legendă, acest mit. Este ceva diferit şi sper că organizatorii ne vor da o mână de ajutor, mai ales că beneficiem de o zi în plus faţă de celelalte delegaţii care nu au legături directe spre casă cu avionul”, s-a destăinuit şeful delegaţiei ruse.

El a ţinut să-i laude pe organizatori pentru ceea ce au făcut până acum, în special în ceea ce priveşte realizarea noilor baze sportive, şi crede că, până la final, evenimentul va ieşi aşa cum trebuie, astfel că toţi îşi vor aduce aminte de FOTE 2013 Braşov. „Contează modul în care ţara organizatoare îşi pune amprenta asupra participanţilor, cum îşi vor aduce ei aminte de România după acest festival”, a subliniat Valery Kuvaev.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] post Sportivii ruşi care au venit la FOTE vor să facă cunoştinţă şi cu… Dracula appeared first on News […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.