blog-logo

9,5 milioane de lei pentru asfaltarea „uliţelor” din Săcele

9,5 milioane de lei pentru asfaltarea „uliţelor” din Săcele

Foto: Răzvan Boacă

Mai multe străzi din Săcele au ajuns într-o stare avansată de degradare, neavând parte de reparaţii capitale în ultimii ani, astfel că şi traficul se desfăşoară cu dificultate. Edilii vor să investească 9,5 milioane de lei, fără TVA, din bugetul local, pentru a pune la punct infrastructura stradală. În aceste sen au lansat o licitaţie pentru a căuta un constructor dispus să refacă unele drumuri chiar din temelii, ţinând cont că nu au fundaţie sau sunt doar la stadiul de „uliţă”.

Cu aceşti bani, ar urma să fie create şi o serie de locuri de parcare în zona de blocuri, dar să fie reabilitate şi aleile pietonale. Societăţile interesate îşi pot depune ofertele până pe 25 februarie, însoţite de garanţia de participare, în cuantum de 180.000 lei.
Totodată, edilii din Săcele vor să modernizeze şi drumul forestier Tărlung, care are o lungime de 10,3 km, valoarea investiţiei fiind estimată la suma de 6,3 milioane de lei, fără TVA. Finanţarea ar urma să vină de la Guvern prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   CFR Călători anunță promoții și suplimentarea numărului de trenuri pentru minivacanţa de 1 Mai şi Paşte

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate