Curse speciale ale RAT pentru elevii care merg la FOTE2013

Curse speciale ale RAT pentru elevii care merg la FOTE2013

autobuz ratRegia Autonomă de Tramnsport (RAT) Brașov va pune la dispoziția elevilor 20 de autobuze pentru transportul gratuit a circa 3.000 de elevi la competițiile programate la FOTE 2013, în Poiana Brașov, Predeal, Râșnov și Cheile Râșnoavei, a anunțat astăzi viceprimarul Răzvan Popa.

Punctele de plecare ale autobuzelor vor fi Poienelor, în Steagu, Livada Poștei și Bartolmeu (capătul de linie al traseului 5).

„Fiecare șofer va avea un tabel nominal cu elevii și sportivii de la cluburile sportive școlare care au solicitat să fie prezenți la competiții. Obligatoriu, elevii vor avea un însoțitor de la școala lor. Cei mai mulți doritori au fost pentru concursul de schi alpin, biatlon și snowboard“, a precizat Răzvan Popa. În cazul în care vremea va fi potrivnică, cursele către Cheile Grădiştei vor ajunge la o distanță de 1,5 kilometri de locul unde se desfășoară concursul de schi fond, iar daca vremea o va permite, autobuzele vor ajunge până la destinație.

Studenții nu beneficiază de această facilitate, pntru că nimeni din partea Universității sau vreo asociație studențească nu a făcut o solicitare în acest sens către Primăria Brașov, a precizat viceprimarul Brașovului. Pe întreaga perioada a FOTE 2013, cursele RAT către Poiana Brașov vor avea o frecvență de 15 minute, în prezent acestea circulând la un interval de 30 de minute.

Alte articole:   “AiureA'n Parc” scoate la aer noi fapte bune pentru comunitatea brașoveană, în parcul din Centrul Civic
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. iar daca nu sunt elev si vreau sa folosesc acest autocar, nu se poate achizitiona un bilet la aceste curse?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.