blog-logo

Carnaval de Valentine’s Day și Dragobete

Carnaval de Valentine’s Day și Dragobete

carnaval batraniDe Valentine’s Day și Dragobete, voluntarii Asociației Colors au pregătit carnavaluri tematice pentru seniorii, tinerii și copiii din Brașov și un atelier de măști și costume. Înscrierea se face pe plinideidei.ro, secțiunea înscrie-te.

„Seniorii și voluntarii din Brașov sunt așteptați să ia parte la un atelier de măști și costume, care va avea loc marți, 12 februarie, de la ora 10 și la carnavalul de Valentine’s, joi, 14 februarie, cu începere de la ora 16, la Centrul de Activități Colors, str. Mircea cel Bătrân nr. 4. În cadrul carnavalului vom avea parada costumelor, dar și un concurs de talente și vom alege regele și regina carnavalului. Și, nu în ultimul rând, îndrăgostiții de culori își vor putea face fotografii la comandă“, ne-a delcarat Claudia Popa, președinta Asociației.

Alte articole:   Accident de muncă în județul Brașov. Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale

Cei mici și familiile acestora sunt așteptați la Hippo Carnaval, sâmbătă 23 februarie, cu începere de la ora 10, tot la Centrul de Activități Colors. De data aceasta, pe lângă parada costumelor și măștilor, voluntarii au pregătit concursuri distractive și jocuri muzicale, care dezvoltă creativitatea și motricitatea și oferă un mediu nonformal, proprice dezvoltării.

Pentru a vă înscrie, este nevoie să completați formularul pe care îl găsiți pe plinideidei.ro (inscrie-te). Pentru detalii și informații suplimentare puteți contacta Asociația Colors pe telefon 0745.052.151 sau facebook.com/asociatiacolors.

Evenimentele Centrului de Activități Colors sunt organizate de Asociația Colors în cadrul proiectelor “Fii activ și creativ”, “Hand by Hand with Europe” și “Move it” finanțate cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 2 Serviciul European de Voluntariat.

Alte articole:   FOTO Trei brățări dacice din argint, descoperite la Brașov

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate