blog-logo

Hochei: Corona s-a impus, la limită, în fața Ujpest 4-3

Hochei: Corona s-a impus, la limită, în fața Ujpest 4-3

hichei corona ujpestCorona s-a impus in meciul de duminica seara cu Ujpest, victorie necesară pentru a ramane cu sanse la play-off in acest sezon.

Inceputul de meci a fost echilibrat iar tanara formatie maghiara a reusit sa deschida scorul in minutul 13 prin Kovacs, la prima superioritate numerica. Cu 10 secunde inainte de finalul primei reprize, Pisarenko reuseste sa aduca egalarea.

Brasovenii au trecut pentru prima data in avantaj in minutul 22, prin Virag, iar Rawlyk mareste avantajul in minutul 25. Oaspetii reduc din diferenta la o noua superioritate, de data aceasta marcator fiind Dorner.

Petres reface diferenta de 2 goluri, in primul minut din repriza a 3-a, cand brasovenii se aflau in superioritate. Bonar inscrie si el in minutul 53, cand  pucul strapunge plasa portii si ricoseaza in mantinela dar arbitrii nu valideaza golul. In loc de 5 la 2 se face 4 la 3 in minutul 55 cand Meretei il invinge pe Polc cu un sut de la linia albastra.

Alte articole:   Clădirile noi, dotate obligatoriu cu panouri solare

In ultimele secunde, oaspetii au avut chiar sansa egalarii, dar portarul Coronei a fost la post si a pastrat scorul de 4 la 3 pana la fluierul final.

 Brașovenii au obținut trei puncte importante, iar Corona se apropie la 4 puncte de play-off si are un meci mai putin jucat.

 “A fost un meci mai slab al nostru, dar nu este usor sa joci impotriva acestor copii de la Ujpest, care dau totul timp de 60 de minute. Ma bucur ca suporterii au fost din nou alaturi de noi in numar mare si le-am oferit o victorie. Conteaza cele 3 puncte care ne tin in lupta pentru semifinale”, a declarat Greg Lindqvist, antrenorul ASC Corona Brasov

Alte articole:   Elevi de la două licee din Brașov au creat obiecte pe care le-au vândut, iar banii vor fi donați pentru protejarea speciilor pe cale de dispariție

“Am fost aproape de un rezultat mare. Am pus probleme unei echipe foarte bune si asta ma bucura. Nu pot sa reprosez nimic baietilor mei in aceasta seara. Suntem o echipa tanara si in formula asta vom pune probleme mari la anul”,  a precizat și Janos Ancsin, antrenorul Ujpest

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.