blog-logo

PSD nu aduce amendamente la bugetul pe 2013…

PSD nu aduce amendamente la bugetul pe 2013…

Deputaţii PSD Braşov, Emil Niţă, Ion Ochi şi Ioan Adam au declarat vineri în conferinţa de presă susţinută la sediul organizaţiei judeţene a PSD că nu au depus nici un amendament la bugetul de stat pentru 2013.

„Dacă ai lucrat în echipă nu mai poţi veni cu amendamente, a precizat Ion Ochi, membru în Comisia de Cultură. Vor fi legi de rectificare bugetară şi, în interiorul acestor legi vedem ce putem să aducem la Braşov pentru că, necesar de finanţare mai ales pe monumente cum sunt Cetăţile din Făgăraş, Feldioara,Râşnov, Prejmer,Viscri, pentru construcţia unei Casei de Cultură în municipiul Săcele avem. Avem nevoie de finanţare pentru cultură“, a subliniat deputatul PSD.

Alte articole:   Întreruperi de curent în Viștea de Jos, Prejmer și Săcele

El a spus că Guvernul trebuie să rezolve problema veniturilor la buget şi să fie foarte atent cu cheltuielile bugetare, iar pentru asta ar trebuie să aibă în vedere cel puţin patru lucruri: mărirea capacităţii de accesare şi absorbţie a fondurilor europene, mărirea capacităţii de administrare a fondurilor publice existente în prezent, reducerea evaziunii fiscale şi reducerea trucurilor la achiziţiile publice.

{Dacă noi am rezolva ca 3% din evaziunea fiscală care este prognozată de unii la 33-38 de procente din PIB, şi 3% din această evaziune ar veni la bugetul de stat, asta înseamnă 4,2-4,5 miliarde şi nu am avea nevoie să finanţăm deficitul“, a explicat deputatul PSD.

Alte articole:   Incidența cazurilor de COVID-19 este 1,35 în municipiul Brașov și 1,09 în județ

Deputatul Emil Niţă a mai spus că numai săptămâna viitoare se va şti foarte clar ce judeţe dintre cele care au cerut bani de la bugetul de stat vor primi, şi mai ales cât vor primi din ceea ce au cerut.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate