blog-logo

Hochei: ASC Corona Brasov – Miskolc 7-4

Hochei: ASC Corona Brasov – Miskolc 7-4

Victorie care tine sperantele in viata pentru hocheiștii brașoveni.  Brasovul nu avea decat varianta victoriei in meciul cu Miskolc, daca mai vroia sa aiba vreo sansa la play-off.

Apasati de miza partidei, baietii lui Greg Lindqvist au inceput mai timorati partida, dar au reusit  sa deschida scorul prin Hietamaki, in minutul 13 si au marit avantajul prin Bonar, in minutul 15.

Eficienta maxima in power-play pentru Corona, care a reusit si al 3-lea gol, in urma unei  inferioritati de aceasta data. Pisarenko a iesit de pe banca de pedepse, direct la intalnirea pasei lui Hietamaki si a marcat pentru 3-0 in minutul 26, desi oaspetii au contestat golul deoarece plasa portii s-a rupt in momentul sutului.

Alte articole:   DN1, blocat, acum

O greseala la schimbarea brasovenilor  i-a lasat in inferioritate de 2 minute, iar Dubek a marcat primul gol al oaspetilor,  in minutul 36.

Repriza a 3-a a fost de senzație: 7 goluri in doar 20 de minute si rasturnari de situatie care au tinut publicul “in priza” pana la fluierul final. Antal a reusit o dubla, in doar 3 minute, dar intre cele 2 goluri ale lui “Zsombi”, Tyler a marcat si el pentru Miskolc. Dubek si Rafaj reduc avantajul brasovenilor la doar un gol, 5 la 4, dupa ce au marcat la interval de doar 7 secunde unul de celalalt.

Pana la urma, Wehrs a reusit un “golazo” in minutul 51, iar Bonar a stabilit scorul final  cand oaspetii nu mai aveau portarul intre buturi.

Alte articole:   Se închide o rampă de deşeuri din Braşov

Nu cred ca a fost un meci foarte bun de hochei, au fost multe greseli in ambele tabere, dar un meci foarte bun pentru suporteri. Am reusit sa obtinem 3 puncte importante, dar celelalte rezulate nu ne ajuta deloc. Atata timp cat avem sanse matematice, vom crede in ele, pana in ultimul moment”, a declarat la finalul partidei Greg Lindqvist, antrenor  Corona Brasov.

“Mereu, cand se intalnesc Brasovul cu Miskolc, ies meciuri frumoase. Asta s-a intamplat si in seara asta. Vreau sa felicit echipa lui Greg pentru munca din seara asta, baietii mei au fost de nerecunoscut. Si cand ne-am apropiat la un singur gol am aratat neputinta sa revenim pe tabela. As vrea sa ne intalnim si in play-off cu Corona”, a adaugat si Tim Kehler, antrenorul celor de la Miskolc.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.