Prunariu se alătură informaticienilor brașoveni la 75 de ani de la înființarea Colegiului

Prunariu se alătură informaticienilor brașoveni la 75 de ani de la înființarea Colegiului

Profesori vechi şi noi, absolvenţi celebri şi elevi actuali ai Colegiului Naţional de Informatică „Grigore Moisil” aniversează 75 de ani de la înfiinţarea instituţiei de învăţământ.
Evenimentul a fost marcat, pe parcursul întregii săptămâni, printr-o serie de activităţi ştiinţifice şi educative în care au fost implicaţi elevi din mai multe licee braşovene: competiţii de informatică şi de cultură generală, concurs de creaţie literară pentru elevi, sesiuni ştiinţifice şi prezentări de proiecte.

Gala laureaţilor şi festivitatea oficială de onorare a jubileului va avea loc vineri, 1 februarie 2013, începând cu ora 10,00, când, în Sala Festivă a liceului sunt aşteptaţi să se alăture toţi prietenii şcolii, din trei generaţii diferite. Ei vor afla din prezentările realizate de elevi care sunt performanţele micilor informaticieni, istoria instituţiei de învăţământ şi planurile de viitor pe care le au profesorii pentru discipolii lor. Totodată, cei mai talentaţi elevi la muzică, dansuri şi teatru vor pune în scenă un mic spectacol pentru cei prezenţi.
Invitatul de onoare al ceremoniei este primul cosmonaut român, Dumitru Prunariu, absolvent al Colegiului de Informatică.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Avancronica partidei SR Brașov - CSO Plopeni

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate