blog-logo

Parlamentarii PP-DD nu vor vota bugetul de stat, dacă Guvernul nu va sprijini financiar Braşovul

Parlamentarii PP-DD nu vor vota bugetul de stat, dacă Guvernul nu va sprijini financiar Braşovul

Parlamentarii braşoveni ai Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) au depus peste 100 de amendamente la proiectul de buget de stat, care vizează, în principal, susţinerea unor proiecte de investiţii necesare pentru dezvoltarea judeţului Braşov. Până acum, doar unul dintre acestea a trecut de Comisia Administrativă a Camerei Deputaţilor, dar mai are un hop de trecut la Comisia de Buget-Finanţe, respectiv finanţarea lucrărilor la infrastructura rutieră din cartierul Tineretului, din Ghimbav, în valoare de 35 de milioane de lei. La capitolul de modernizare a infrastructurii rutiere au mai fost solicitaţi bani şi pentru alte localităţi, care nu au posibilitatea susţinerii financiare a unor investiţii de anvergură.

Alte articole:   COVID-19. 338 de pacienți internați în spitalele din Braşov, dintre care 27 la Terapie Intensivă!

„Sunt proiecte care au nevoie de sprijin guvernamental, fiindcă altfel, primăriile ar trebui să se îndatoreze câţiva ani pentru a le implementa cu forţe proprii. În condiţiile în care aceste amendamente nu vor fi admise, parlamentarii PP-DD nu îşi vor da girul asupra bugetului de stat pe 2013. Toate amendamentele depuse sunt pentru proiecte care reprezintă o necesitate pentru locuitorii acestui judeţ, nu sunt mofturi”, a precizat consilierul judeţean Ionel Fliundra, care este preşedintele organizaţiei judeţene a PP-DD Braşov.

„Realizarea autostrăzii Comarnic-Braşov şi a Aeroportului de la Braşov nu sunt un lux, ci o necesitate pentru dezvoltarea zonei”, a completat şi Ovidiu Fodor, preşedintele organizaţiei municipale a PP-DD Braşov şi directorul adjunct al Agenţiei Metropolitane Braşov.

Pentru realizarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare din judeţ parlamentarii PP-DD de Braşov au depus amendamente ce însumează aproape 20 de milioane de lei, iar alte 4,45 de milioane de lei au fost solicitate de la Guvern pentru întreţinerea şi repararea câtorva obiective turistice importante din Braşov. „Parlamentarii noştri vor milita pentru interesele judeţului, ale municipiului Braşov, dar şi ale României. Noi ne vom ţine de cuvânt în faţa electoratului vizavi de promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală. Dacă proiectele care au un rol important pentru dezvoltarea judeţului nu vor fi sprijinite de Parlament, vom arăta public de ce nu se doreşte o creştere a nivelului de trai în această ţară. Parlamentarii noştri vor să îi sprijine pe toţi primarii din judeţ, indiferent de coloratura politică”, a subliniat Fliundra.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.