blog-logo

Un nenorocit i-a tăiat trei picioare unui câine, care a fost apoi eutanasiat

Un nenorocit i-a tăiat trei picioare unui câine, care a fost apoi eutanasiat
foto: www.cutu-cutu.roMiercuri după amiază, în jurul orei 15.30, Poliţia Zărneşti a fost sesizată de către un localnic că în jurul orei 15.00, pe strada Florilor din oraş, în ţarcul de protecţie a tomberoabelor de gunoi, a găsit un câine care cu trei picioare amputate!
Omul a luat animalul şi l-a transportat la cabinetul medicului veterinar din Zărneşti, iar medicul care a examinat câinele a hotărât eutanasierea acestuia, pentru a-i curma suferinţa.
Poliţiştii au preluat cadavrul animalului din tomberonul de gunoi de pe str.1 Decembrie 1918, iar astăzi va fi transportat la Direcţia Sanitar Veterinară Braşov, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.
Cercetările continuă la Poliţia Zărneşti, pentru infracţiunea de cruzime faţă de animale.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus
 1. "stabilirea cauzei decesului."

  Pai doctorul l-a eutanasiat… deci nu cred ca asta cauta politistii. Adica eu sper ca nu asta cauta 🙁
  Dar ca sa fie scris… d-nilor politisti nu o mai frecati la cald… aveti de gasit un psihopat… nu ca de ce a murit cainele, cum si alte detalii nerelevante. DA? Un psihopat va rugam sa scoateti din societatea asta oricum plina ochi de psihopati!

  Reply
 2. "Cercetările continuă la Poliţia Zărneşti, pentru infracţiunea de cruzime faţă de animale."

  Pai pentru infractiunea asta ce ia? 3 ani in cele mai erotice si fanteziste vise? Sau mai realist o amenda?
  Mi s-ar parea normal sa fie cel putin sterilizat acest psihopat. Societatea nu are nevoie ca astfel de scursuri sa se inmulteasca. Bine ar fi sa nu ma vada lumina zilei vreodata… nu cred ca e sanatos pentru ceilalti oameni ca astfel de scursuri sa umble libere. Astfel de boli psihice nu se vindeca, nu pot fi tratate, sunt boli incurabile, bolnavul suferind cumplit. Nu inteleg de ce nu I se curma si lui chinurile?

  Reply
 3. Odios si revoltator! Bestii sunt oamenii, nu animalele!

  Reply
 4. sper sa fie prins cel/cei vionvati si sa faca cativa ani de puscarie pt cruzimea lor.Rusine sa le fie, criminali ii consider!

  Reply
 5. […] Mai trebuie remarcat faptul că faptele de cruzime împotriva animalelor se înmulțesc la Brașov. Zilele trecute poliția din Zărnești a fost anunțată de faptul că un câine a fost găsit în viață, aruncat la locul de depozitare a gunoaielor, cu trei picioare t…! […]

  Reply
 6. […] Mai trebuie remarcat faptul că faptele de cruzime împotriva animalelor se înmulțesc la Brașov. Zilele trecute poliția din Zărnești a fost anunțată de faptul că un câine a fost găsit în viață, aruncat la locul de depozitare a gunoaielor, cu trei picioare t…! […]

  Reply
 7. […] Detalii Esentiale: Pentru intreaga poveste click aici. […]

  Reply
 8. […] Mai trebuie remarcat faptul că faptele de cruzime împotriva animalelor se înmulțesc la Brașov. Zilele trecute poliția din Zărnești a fost anunțată de faptul că un câine a fost găsit în viață, aruncat la locul de depozitare a gunoaielor, cu trei picioare t… […]

  Reply
 9. Doamne,cum ii suporta pamantu’ pe scarboseniile astea de oameni,nici nu pot fi numiti oameni…nu is buni nici macar de ingrasamant ptr. pamantu’ asta!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.