blog-logo

Hochei: Victorie sau nimic în meciul cu Miskolc!

Hochei: Victorie sau nimic în meciul cu Miskolc!

Cu doar opt meciuri ramase de disputat din sezonul regulat al Ligii MOL, Corona Brasov nu are decat varianta victoriei in meciul de vineri seara impotriva celor de la Miskolc.

“Suntem in afara obiectivului in acest moment si e normal sa ne gandim doar la o victorie maine seara. Baietii s-au pregatit bine si ne bazam si pe un patinoar plin care  sa ne sustina. Din acest moment incepem sa ne facem calcule si sa ne uitam si la rezultatele altora, desi acestea pana acum nu ne-au ajutat deloc. Trebuie sa castigam toate meciurile pana la finalul sezonului regulat ca sa ne gandim la play-off”, a  precizat Greg Lindqvist, antrenorul ASC Corona Brasov

Alte articole:   Ministerul Sănătății susține că pastilele cu iod vor fi distribuite după încheierea campaniei de informare 

“Nu ne gandim decat la noi, cred ca Nove Zamky a ramas principalul adversar pentru play-off, dar eu zic ca vom reusi sa ne calificam daca vom castiga cele opt meciuri pe care le mai avem. Nu vom face o tragedie in cazul in care vom termina pe locul 5. Trebuie sa vedem ca in acest an Liga MOL are un nivel mult mai ridicat, iar noi am avut mult ghinion la inceputul sezonului cu o gramada de accidentari”, a precizat  Zoltan Olti – actionar ASC Corona Brasov.

Pentru meciul cu Miskolc, echipa brasoveana nu se va baza pe Borsos, Laczko si Peter Robert care sunt accidentati. Biletele  s-au pus in vanzare de joi de la orele 10.00 si costa 10 lei in tribune si 50 lei la loje.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.