30.000 de lei amendă pentru distribuitorul de lapte în şcolile braşovene

30.000 de lei amendă pentru distribuitorul de lapte în şcolile braşovene

In perioada 17 septembrie – 21 decembrie 2012 comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) au verificat modul de aplicare a prevederilor legale privind acordarea de produse lactate si de panificatie pentru copiii prescolari din gradinitele de stat cu program normal si elevii din invatamantul de stat primar si gimnazial, precum si implementarea programului de incurajare a consumului de fructe in scoli, se arată într-un comunicat de presă al ANPC de astăzi.

În judeţul Brasov, producatorul din judetul Prahova care a câştigat licitaţia pentru această activitate,  a fost amendat cu  20.000 lei pentru „distribuirea de lapte cu parametri calitativi necorespunzatori, conditii de depozitare neadecvate si 10.000 de lei pentru distribuirea de cornuri vechi, lipsite de ambalaje sau partial deteriorate, neetanşe“.

La această oră, nu mai sunt probleme. Furnizorul pentru corn este Vel Pitar, iar distribuitorul de lapte Ecolact şi-a rezolvat problemele, a declarat pentru newsbv.ro George Vocilă, şeful Protecţiei Consumatorului Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   OMS recunoaște că noul coronavirus se răspândește prin aer
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.