blog-logo

Expoziţie de produse tradiţionale „pe bune“!

Expoziţie de produse tradiţionale „pe bune“!

Prefectura Braşov, în colaborare cu Direcţia pentru Agricultură Judeţeană şi Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor  organizează miercuri, 30 ianuarie 2013, ora 11.00, o expoziţie cu scop de promovare a produselor tradiţionale şi ecologice din judeţul Braşov.

Evenimentul va avea loc în incinta localului Bistro 2003 (bd. Eroilor nr. 5, etaj 1 – lângă sediul Prefecturii) şi poate fi viyitată de tot cei interesaţi.

 “La eveniment vor participa aproximativ 43 de producători care vor expune peste 200 de produse tradiţionale şi ecologice. Am considerat necesară o astfel de expoziţie pentru a promova produsele tradiţionale braşovene, dar mai ales pentru a-i face cunoscuţi pe producătorii care respectă, în totalitate, reţetele tradiţionale. Factorii de decizie şi, mai ales, cetăţenii trebuie să fie informaţi cu privire la existenţa acestor produse care constituie elemente de identitate ale tradiţiilor braşovene şi motive de mândrie pentru fiecare braşovean. Producătorii tradiţionali trebuie să fie încurajaţi şi sprijiniţi pentru a duce tradiţia mai departe”, a declarat prefectul Mihai Mohaci.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Încăierarea cruntă la Vama Buzăului. 10 bărbați, reținuți
  1. […] tradiţionali trebuie să fie încurajaţi şi sprijiniţi pentru a duce tradiţia mai departe”, a declarat prefectul Mihai […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.