blog-logo

Prețul apartamentelor noi, comparabil cu cel al locuințelor vechi

Prețul apartamentelor noi, comparabil cu cel al locuințelor vechi

In contextul programului „Noua Casa” anuntat de catre Guvern, o analiza a imobiliare.ro arata ca in marile orase ale tarii pot fi gasite oferte de apartamente noi la preturi similare sau chiar mai mici decat ale celor vechi, in special in blocurile construite in ultimii patru ani. Studiul pune fata in fata preturile medii cerute pe categorii de locuinte (garsoniere si apartamente cu doua si trei camere) cu cele mai ieftine oferte listate pe aceste segmente.

Garsoniere noi la sub 20.000 de euro sau chiar apartamente cu trei camere la un pret mai mic de 40.000 de euro iși fac tot mai des loc printre ofertele din piata.

Alte articole:   CSM Săcele, noul club sportiv din municipiu

In orasul de la poalele Tampei, o garsoniera nou-construita poate fi achizitionata cu 35.189 de euro. Cel mai mic pret cerut pentru o astfel de unitate locativa este de 23.150 de euro: locuinta este situata la primul etaj al unui bloc construit in 2010 in zona Bartolomeu.

Desi in Brasov un apartament nou cu doua camere costa, in medie, 59.805 euro, in zona Tractorul, o unitate locativa de 50 de metri patrati are un pret de 32.000 de euro. Pe segmentul locuintelor cu trei camere, valoarea de achizitie se ridica la 81.747 de euro, dar in complexul Avantgarden, o unitate locativa de 55 de metri patrati, construita in anul 2010, poate fi cumparata cu 47.000 de euro.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.