blog-logo

Horia Brenciu ne anunţă când va fi inaugurată Sala Sporturilor din Braşov

Horia Brenciu ne anunţă când va fi inaugurată Sala Sporturilor din Braşov

Lucrările la Sala Sporturilor au început încă din noiembrie 2011, iar obiectivul ar fi trebuit predat „la cheie” încă din vara trecută. Banii au venit cu ţârâita de la Compania Naţională de Investiţii (CNI), care a finanţat lucrările, astfel că termenul pentru inaugurare a fost decalat de la o lună la alta. Reprezentanţii Primăriei Braşov nu au fost, deocamdată, informaţi cu privire la termenul când vor fi finalizate lucrările, cu toate că nu ar mai fi mare lucru de făcut, ci doar montarea pardoselii, şi nici reprezentanţii CNI nu au oferit vreo informaţie oficială. Artistul braşovean Horia Brenciu a divulgat însă „secretul” păstrat de autorităţi. Acesta va susţine, în cadrul turneului său „Fac ce-mi spune inima” concertul de inaugurare a Sălii Sporturilor din Braşov, în data de 10 aprilie, la ora 20.00, după cum au precizat organizatorii evenimentului într-un comunicat oficial.

Alte articole:   Pacienții cu transplant și cei aflați pe lista de așteptare au prioritate la vaccinare

În cadrul turneului, ce se va desfăşura în perioada 4 martie – 23 aprilie, artiştii vor concerta în 15 oraşe, 14 din ţară şi unul la Chişinău, în Republica Moldova. Organizatorii spun că fiecare oraş va avea parte de un spectacol inedit, potrivit fiecărui public, dar toate vor avea, printre multe alte surprize, un numitor comun: lansarea noului album „40” al artistului.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] său „Fac ce-mi spune inima”. Evenimentul a fost anunţat oficial de către organizatori drept „concertul de inaugurare a Sălii Sporturilor din Braşov”, aşa că cel mai probabil competiţiile de tenis vor fi mutate la […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate