Puchianu: „La această oră, statul este dușmanul poporului“

Puchianu: „La această oră, statul este dușmanul poporului“

Liderul Forței Civice Brașov, Dumitru Ioan Puchianu, a criticat Guvernul USL pe care-l acuză de incapacitatea de a reforma statul.

„După promisiunile de lapte și miere, lucrurile acum stau altfel. Statul e obez, este un mare colector de taxe și impozite. A devenit atât de flămând că produce legi și ordonanțe să înființeze noi taxe. Din păcate, jumătate din bani obținuți sunt cheltuiți tot pentru propriul aparat: 10 miliarde de lei pentru salarii, 8 miliarde de lei pentru bunuri și servicii pentru stat. Acest stat obez este incapabil să se reformeze, iar cei care trebuie să reformeze statul, Legislativul și Guvernul, două instituții și ele supraponderale, nu sunt capabile să facă reforma în interesul românilor“, a declarat astăzi Puchianu.

Liderul Forței Civice de la Brașov spune că, „la această oră, statul este un dușman al poporului, nu doar ale celor dinamici, care muncesc, dar și al celor săraci“, făcând referire la itenția Executivului de a impozita veniturile țăranilor și taxarea cu 5% a producției de gaze și energie electrică, care se va reflecta în prețurile la produse și serivcii.

„Vom face un apel către parlamentarii brașoveni aflați la putere, de a încerca să corecteze aceste derapajeși erori  ale Guvernului României, mai ales că avem printre ei și un ministru, dar și celor de la ARD și PPDD, pntru că nici  ei nu conștientizează care este boala de care suferă România: obezitatea statului“, a precizat Puchianu.

Alte articole:   CSM Corona Braşov a transferat un pivot din Serbia
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. domunu puchianu a inceput campania..e in opozitie..si digera greu realitatile si realizarile USL. salarii reintregite, pensi recalculate si indexate, si nu in ultimul rand un stat care respecta legile…falimentul portocaliilor, fosti aliati ai dipsigip,arata modul ilogic si dictatorial prin care respectivii au guvernat 4 ani.ce se intampla la primaria brasov? despre asta nu comenteaza nimic domnu ex-deputat..ex-pd, ex-pnl…unde e managementul primarului scripcaru care ar fi facut o echipa imbatabila cu independentul tucunel sustinut de dvs si georgica…la cosul de gunoi…de 8 ani municipalitatea face performanta cu credite platite de brasoveni, iar comisioanele de succes si altele le incaseaza SCRIPCARU…
    BRASOVENI PLATESC SI SCRIPCARU INCASEAZA….
    poate deschideti si subiectul asta..in conferinta de presa saptamanala…sau va e teama de cristinuta? nu mai are halbe de bere in mana..si nici agilitatea de acum cativa ani…dar in continuare a nr 2 in partid, sau nr 1, ca e ca la ceausesti..nu stii de fapt cine conduce

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.