blog-logo

Prostituate „deranjate“ de la lucru de polițiști

Prostituate „deranjate“ de la lucru de polițiști

În nopțile de 18/19.01.2013 și 19/20.01.2013, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Brașov au organizat o acțiune în municipiului Brașov, pentru prevenirea și combaterea prostituţiei şi proxenetismului.

În „plasa“ polițiștilor a căzut o tânăra de 17 ani, din Racoș, în timp ce făcea sex oral cu un tânăr, în schimbul sumei de  50 de lei, în autoturismul acestuia, parcat pe strada Grigore Ureche. Tânăra a fost depistată în repetate rânduri în timp ce întreținea relații sexuale contra cost pe raza municipiului Brașov, ca urmare polițiștii au reținut-o  preventiv pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, și i-au întocmit dosar penal pentru prostituţie.

Cu dosar penal s-a ales și o tânără de 20 ani din județul Covasna, prinsă în flagrant în  timp ce întreţinea relaţii sexuale normale contra cost în autoturismul unui tânăr, parcat pe strada  Matei Corvin. Aceasta a fost amendată cu 500 lei, conform Legii 61/1991. Alte trei tinere de depistate în zonele acțiunii, cunoscute ca practicante ale prostituției, au mai precizat oamenii legii.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate