„Delicatesă“ în Gara CFR Brașov: ciorbă cu gândaci!

„Delicatesă“ în Gara CFR Brașov: ciorbă cu gândaci!

Razie în Gara Brașov, a inspectorilor de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC ) și a Poliției Transporturi Feroviare la agenții economici din zonă.

„Comisarii CJPC au rămas fără cuvinte când au văzut dezastrul din bucătăria restaurantului din Gară, unde au fost descoperite produse alimentare mucegăite, ciorba cu gândaci, mizerie totală, cântar neconform, neverificat metrologic. Societatea comercială a fost amendată și are termen 15 zile să rezolve problemele, în caz contrar restaurantul poate fi închis“, a precizat pentru newsvb.ro, comisarul șef regional al ANPC, Sorin Susanu.

Administratorul societății a fost invitat la sediul CJPC Brașov, deoarece nu a fost prezent în momemntul controlului, iar angajații nu au putut prezenta registrul de control, acte de proveninență ale alimentelor și inici  autorizația sanitară de funcționare. În funcție de documentele care vor fi prezentate, se va lua decizia de închidere aunității sau se poate da o amendă de până la 50.000 de lei, conform prevederilor legale în vigoare.

Acum un an, la aceeași unitate de alimentație publică (cum se intră în Gară, la etaj, în stânga) s-au găsit aceleași nereguli.

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
  1. Probabil ca alea sunt retele lor „exotice”

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.