blog-logo

O prostituată din Brașov face mișto de polițiști: primește amenzi la o adresă fictivă

O prostituată din Brașov face mișto de polițiști: primește amenzi la o adresă fictivă

Primăria Boroșneu Mare ar putea fi mai bogată cu mai bine de 30.000 de lei, dacă o prostituată cu domiciliul fictiv în comună și-ar plăti amenzile. De fapt, femeia este din Brașov…

Primarul comunei, Szőcs Levente, a declarat că datoriile localnicilor la bugetul local sunt destul de mari, oamenii neplătindu-și nici taxele și impozitele, darămite amenzile încasate pentru diverse încălcări ale legii. Mai mult decât atât însă, când vine vorba de datorii, fruntașă este o prostituată din Brașov, pe care nu o cunoaște nimeni dar care a obținut carte de identitate în Boroșneu Mare.

„De mai bine de doi ani vin amenzile pentru prostituție la Primărie, însă nu am reușit să o găsim pe cea pe numele căreia vin. Polițiștii brașoveni o amendează, însă nimeni nu se gândește că noi nu avem cum să încasăm acești bani”, a explicat primarul pentru Observatorul de Covasna.

Alte articole:   Gala MERITO: Trei profesori brașoveni au fost premiați pentru inovație în educație 

Potrivit acestuia, se pare că femeia a reușit – nu se știe cum, să păcălească autoritățile și să-și facă o carte de identitate la un domiciliu inexistent din Boroșneu; în respectiva carte de identitate figurează că femeia locuiește la o casă al cărei număr este inexistent în realitate. Întrebat cum a reușit femeia să-i păcălească, primarul a ridicat din umeri, arătând că cei de la Serviciul de evidență a persoanelor din Covasna au fost pur și simplu neatenți, probabil, pentru că datele furnizate de polițiști conform cărții de identitate nu corespund nicicum cu realitatea.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] Primarul comunei, Szőcs Levente, a declarat că datoriile localnicilor la bugetul local sunt destul de mari, iar fruntașă este o prostituată din Brașov, pe care nu o cunoaște nimeni dar care a obținut carte de identitate în Boroșneu Mare, scrie newsb.ro. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.