blog-logo

„Mamă-eroină“ – a făcut șapte copii pe care i-a abandonat!

„Mamă-eroină“ – a făcut șapte copii pe care i-a abandonat!
S.N. , o femeie in varsta de 34 ani a vrut sa isi abandoneze  bebelusul  in sediul Politiei Codlea.
Direcția pentru Protecția Copilului din Brașov a gazduit-o pe mama si pe micutul de numai 10 zile o noapte, dupa care mama si-a manifestat dorinta de a-si  abandona copilul, motivand ca, pe de-o parte  nu are resursele necesare cresterii si educarii acestui minor si in plus toti ceilalti 6 copii ai ei se afla deja in sistemul de protectie al DGASPC Brasov.
Desi specialistii DGASPC i-au propus mamei gazduirea in centrul nostru maternal,  aceasta a refuzat.Astfel, a trebuit instituita masura de plasament la asistent maternal profesionist pentru bebelus. „DGASPC va formula o plangere penala  impotriva mamei pentru abandon familial si totodata vom solicita Instantei de Judecata decaderea din drepturile parintesti  pentru toti cei 7 copii“, a declarat șeful DGASPC Brașov, Virginia Martin.
Cu o saptamana in urma, au fost preluati  in regim de urgenta, alti trei copii, gasiti de Politie la cersit si dormind inghetati pe strada. La inceputul anului  2012, alti doi copii ai femeii au intrat in atentia DGASPC in urma sesizarii facute de o unitate spitaliceasca pentru ca au fost depistati cu sifilis de gradul IV. La acel moment cei doi copii au fost institutionalizati.
In plus, tot in regim de urgenta, DGASPC a luat si o fetita a aceleesi familii,  pentru ca a fost victima unui viol, cu autor necunoscut.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Întreruperi programate de curent în Săcele și Părău
  1. […] Aflată la a 7-a sarcină, Nicoleta din Codlea, o femeie în vârstă de 34 ani, într-un gest disperat a vrut să își abandoneze bebelușul în sediul Poliției Codlea. Pentru cei care nu au auzit de aceasta, ea este mama copiilor care își făceau veacul  zgribuliți de frig în față la Trattoria, cerșind. Copii preluați săptămâna trecută de Direcția Pentru Protecția Copilului. Un caz social șocant pentru cititorii noștri, în condițiile în care așa cum reiese și dintr-un raport al Serviciului de Asistență Socială, Nicoleta nu este o incultă. Aceasta are 12 clase terminate. Cu toate acestea, nimic nu a oprit-o pe femeia purtătoare de sifilis să dea naștere unui alt copil. Și cei doi copii ridicați mai deunăzi au fost diagnosticați cu sifilis de gradul IV. Cu toate că specialiștii DGASPC i-au propus mamei internarea într-un centru maternal, aceasta a refuzat. Astfel, a trebuit instituită măsura de plasament către un asistent maternal profesionist pentru nou-născut..  „DGASPC va formula o plângere penală împotriva mamei pentru abandon familial și totodată vom solicita Instanței de Judecată decaderea din drepturile părintești pentru toți cei 7 copii“, a declarat șeful DGASPC Brașov, Virginia Martin, citat de newsbv.ro […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate