blog-logo

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu se pregătesc de botez

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu se pregătesc de botez

Horia Brenciu si Alice Dumitrescu sunt cei mai fericiti parinti din lume si se pregatesc de crestinarea fetitei lor, Mina, nascuta la sfarsitul anului trecut. Evenimentul se lasa asteptat, insa va fi unul memorabil.

Acum, ca are o mica pauza de la multitudinea lui de proiecte profesionale, Horia Brenciu si-a gasit timp pentru a incepe sa puna la punct detaliile botezului fiicei sale.

Artistul a bifat un an extraordinar pe toate planurile, insa cea mai mare realizare a lui este, cu siguranta, statutul de tatic.

Alice mai are doua fete, iar intreaga familie se pregateste acum de cel mai important eveniment al anului, pentru ei, respectiv botezul micutei Mina. Anul 2013 a inceput cu planurile pentru noua casa unde se vor muta cu totii, urmand ca dupa demararea acestui proiect sa faca si botezul, eveniment care va avea loc la inceputul verii. Desi cele mai multe vedete obisnuiesc sa faca petreceri de pomina, Horia si Alice vor face nota discordanta, scriu cei de la cancan.ro.

Alte articole:   O a treia doză de vaccin anti-COVID-19, adaptată noilor tulpini, testată de Pfizer și Moderna

Evenimentul se va desfasura intr-un cerc restrans, urmand sa fie invitati doar membrii familiei si cativa prieteni si colegi extrem de apropiati ai celor doi parinti. Mai mult, nici nasii micutei Mina nu vor fi persoane din randul vedetelor, ci o familie de prieteni vechi.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate