blog-logo

Vânător de…. câini, cercetat de polițiști

Vânător de…. câini, cercetat de polițiști

Polițiștii din Bran au fost sesizați ieri după amiază de un localnic din satul Sohodol că un vecin i-a împușcat câinele. În urma sesizării, o echipă  de la Serviciul Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase și de la postul local de Poliție au început cercetările la fața locului.

Pe o stradă din sat a fost găsit cadavrul câinelui, rasa ciobănesc carpatin, cu urme de împușcare în zona piciorului drept și a toracelui. Din primele verificări efectuate de polițiști se pare că un bucureștean de 56 ani, posesor al unei case de vacanță în Sohodol, a împușcat câinele, care se afla pe stradă, folosind o armă de tir sportiv, calibru 5,6 mm, pe care o deținea legal.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

„Polițiștii au ridicat arma și muniția aferentă, precum și cadavrul câinelui, în vederea cotinuării cercetarilor, iar suspectul este cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și infracțiune la Legea 205/2004, privind protecția animalelor“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

 

 

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.