Oana Pellea a fost oripilată de Gara Brașov și îl ceartă pe primarul George Scripcaru

Oana Pellea a fost oripilată de Gara Brașov și îl ceartă pe primarul George Scripcaru

Actriţa Oana Pellea a rămas oripilată de amintirea gării din Braşov, motiv pentru care a luat atitudine, oferindu-se chiar să-i dea o mână de ajutor primarului George Scripcaru, potrivit ziarului Naţional.

Cu ocazia Sărbătorilor, Oana Pellea a ajuns prin Braşov, de care a rămas încântată, cu o singură mare excepţie: gara. „Braşovul este un oras curat. Totuşi, gara din Braşov este o mizerie, o ruşine, inadmisibil! Am avut senzaţia că sunt acum 30 de ani… inadmisibil!”, a scris indignată pe pagina ei de Facebook.

Şi pentru că mirosul de urină, dar şi mizeria din gară au oripilat-o, actriţa i-a transmis primarului George Scripcaru că este dispusă să se ocupe ea de problema asta. „Domnule primar vă pot ajuta cu ceva? Să facem totuşi ceva! Dacă aveţi nevoie de ajutor din partea mea, cu mare drag!”.

De data aceasta, nu primarul George Scripcaru este de vină, ci „meseriașii“ de la CFR, care se complac să administreze o cocină pe care o denumesc pompos stație CFR călători. Cei de la Primărie au încercat de mai multe ori să preia în administrare clădirea Gării, dar s-au opus cei din Consiliul de Administrație al CFR Infrastructură. Viceprimarul Adrian Atomei spunea în 16 august 2012 că va face demersurile pentru ca clădirea gării să revină în adminstrarea Primăriei tocmai pentru a rezolva acest deficit de imagine.

Alte articole:   De săptămâna viitoare primariile vor putea cere bani de la stat pentru a trece la iluminarea stradală cu becuri LED

No, acum, după ce șef la Transporturi e colegul de partid liberal al lui Atomei, Relu Fenechiu, avem speranțe să vedem și minuni: ori cei de la CFR sunt puși să facă curățenie și să „șamponeze“ gara, ori o dă Primăriei să o despută.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
 1. O sa faca liberalii rahatu praf! E bine ca toti se iau de dl. Georgica si cand trebuie si cand nu trebuie. El e tapul ispasitor al Brasovului!

  Reply
 2. D-na Pelea nu stie ca Gara Brasov nu apartine administrativ de municipalitate, dovada ca in fata Garii s-a facut renovare, dar in gara e treaba CFR, si a domnului Fenechiu mai nou . Gara apartine de Min Transporturilor si orice investitie a primariei BV in gara ar fi socotita deturnare de fonduri…si atunci sa vezi ce scaldal ar mai fi …

  Reply
 3. Din pacate majoritatea garilor marilor orase ale Romaniei sunt intr-o stare deplorabila . Ii recomand Oanei Pelea sa mearga cu trenul pana la Timisoara si apoi sa vedem ce va spune.

  Reply
 4. Faimoasele gari sau statii CFR! Pentru mine tot una!, la fel put!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.