Iată cum se face politică cu abonamentele pe RAT ale studenților!

Iată cum se face politică cu abonamentele pe RAT ale studenților!

Scandalul agreat de conducerea Universității Transilvania, prin care o asociație de studenți a PDL să își facă de cap cu abonamentele gratuite destinate studenților, ia amploare. Iată ce ne-a scris o studentă, cu rugamintea de a nu-i divulga numele.

„Salut! S-ar putea sa am un miez de stire. Studentii universitatii transilvania au primit incepand de luni abonamente si bilete la jumatate de pret. Nicio noutate aici, doar ca fiecare student a trebuit sa dea Nume, prenume, serie buletin, cnp, nr telefon, email ca sa primeasca reducerea. Toate datele au fost completate de Lukacs de la ASUT. Azi a aparut un zvon cum ca datele noastre vor fi folosite pentru o eventuala sustinere a candidaturii lui Lukacs, care este de la PDL, in  scopuri cu caracter politic. Sunt curioasa de ce ar avea nevoie o asociatie studenteasca de CNP-ul meu.

Oficial, numele si datele noastre intra intr-o baza de date care luna viitoare va fi folosita sa ni se dea din nou abonamente. Logic ar fi sa se dea DOAR pe baza carnetului de student. Nu si a celorlalte date.
inca un amanunt e faptul ca la eliberarea abonamentelor puteai sa te prezinti cu datele prietenilor tai (cnp, serie buletin) si ti se dadeau automat la jumatate de pret abonam/bilete, fara ca respectivul sa fie de fata“.
CITEȘTE ȘI
Alte articole:   Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind jocurile de noroc
Distribuie dacă îți place!