blog-logo

VIDEO Julie Mayaya, eleva lui Horia Brenciu, a câștigat „Vocea României“

VIDEO Julie Mayaya, eleva lui Horia Brenciu, a câștigat „Vocea României“

Show-ul „Vocea României“ a ajuns la final. Cei patru concurenţi rămaşi în luptă, Cristi Nistor, Vizi Imre, Julie Mayaya şi Tibi Scobiola, s-au duelat pentru titlul de „Vocea României“.

Julie Mayaya, eleva brașoveanului Horia Brenciu, a fost desemnată „Vocea României”, în cadrul marii finale a show-ului, difuzată miercuri seară în direct la Pro TV, ea câştigând şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro, după ce a încântat publicul cu prestaţiile sale artistice.

Marea finală în care s-au luptat Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola şi Vizi Imre a avut toate ingredientele unui concert senzaţional. Elevii lui Horia Brenciu, Loredana, Smiley şi Marius Moga au cucerit scena şi s-au luptat să demonstreze publicului că merită titlul de „Vocea României”.

Alte articole:   Propuneri pentru deschiderea restaurantelor, indiferent de scenariu: Certificat de vaccinare sau test PCR la intrare

După o finală incendiară în care cei patru finalişti s-au prezentat admirabil, în urma voturilor publicului, Julie Mayaya a fost câştigătoarea trofeului „Vocea României” şi al marelui premiu, în valoare de 100.000 de euro. Ea va avea pe piaţă şi un album lansat de universal Music România.

Pe locul secund s-a clasat Vizi Imre, Cristi Nistor a terminat pe locul trei, iar Tibi Scobiola pe locul patru.

Horia Brenciu a comentat cu ochii în lacrimi reuşita elevei sale: “Anul acesta mi s-au îndeplinit două vise. Alice mi-a dăruit un copil minunat, iar în această seară am primit un cadou de la telespectatori. Au fost cele mai bune voci pe scenă, toţi merită aplauzele noastre”.

Julie Mayaya a interpretat singură piesa “Je t’aime” de Lara Fabian. Totodată, Julie Mayaya a cântat împreună cu Andi Moisescu un colaj de piese româneşti (“Fetiţele din Bucureşti”, “Sanie cu zurgălăi”, “Strada Speranţei”, “O lume minunată”) şi împreună cu antrenorul ei, Horia Brenciu, melodia “Cose della vita” a lui Eros Ramazzotti.

Alte articole:   Accident cu victimă, în Brașov

În cadrul marii finale a show-ului „Vocea României”, care a durat circa patru ore, Julie Mayaya a încântat juriul şi publicul cu trei piese. Julie Mayaya a interpretat singură piesa „Je t’aime” de Lara Fabian.

„In ceea ce-i priveste pe toti cei 56 de concurenti, Vocea Romaniei este doar un inceput. Depinde de fiecare dintre ei sa-l continue. Cit despre Julie, indiferent ce-o vrea sa faca, ii voi fi alaturi. Imediat dupa finala, m-a intrebat putin retinut daca pe 27 si 28 martie va cinta si ea la Sala Palatului. “Te lasa mama ta?”, am intrebat-o. A zimbit si m-a imbratisat. Sint fericit si mindru de Julie Mayaya. E o fata sincera, modesta, cu o personalitate scenica zdrobitoare, pentru care placerea de a cinta surclaseaza infinit dorinta de a face bani. La voce nu ma mai refer… Ati punctat voi destul la capitolul asta! :-) Destinul ne-a unit si voi o sa beneficiati de rodul tuturor colaborarilor noastre“, scris dupa concurs Brenceiu pe blogul său.

Alte articole:   Elevii ar putea avea gratuitate la transport și la manifestări culturale şi sportive

De fapt, Brenciu anticipase că Julie va fi mare câștigătoare cu multe ore înaintea finalei. EL comenta această poză pe facebook: „Știți pe cine țin de mână: VOCEA ROMÂNIEI“!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate