Puchianu: Niciun Guvern nu va aduce bunăstarea în viitorul apropiat

Puchianu: Niciun Guvern nu va aduce bunăstarea în viitorul apropiat

„Chiar daca unii spera sa o ducem mai bine in perioada urmatoare, eu nu consider ca se va intampla asta. Si nu pentru ca vorbim de un guvern care poarta numele de USL, sau Ponta. Indiferent cine e in Executiv nu se poate vorbi de bunastare si prosperitate in viitoarul aproapiat“, afirma presedintele Fortei Civice Brasov, Dumitru-Ioan Puchianu. El considera ca in primul rand romanii au ca natie cateva probleme. Sunt prea negativisti si asteapta prea mult ca altii sa le schimbe viata.

Mesajul lui Puchianu catre români este acela de a nu mai astepta ca cineva sa le dea ceva ci sa puna mana sa faca treaba pentru a avea ce-si doresc. De la stat nu putem astepta nimic, guvernantii nu vor da niciodata ceva, mai degraba vor lua. Este cazul  sa dispara notiunea de stat parazit care mai pune o povara pe spatele cetatenilor, afirma liderul Fortei Civice.

„Este nevoie un proiect politic de dreapta, dar real de dreapta, cu un stat minimal, cu instituţii care să răspundă necesităţilor şi să asigure funcţionalitatea unei naţii. Este singura soluţie care poate să aducă prosperitate şi ]n România, şi oriunde pe glob. Intenţia noastră este de a defini un proiect politic de dreapta, care în final să creeze mecanismul aducător de bunăstare”, a precizat Puchianu

Alte articole:   Se întrerupe curentul în mai multe localități din județul Brașov
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Daaaa…si marmota manca ciocolataaaa. Cand mutam putina cu branza la tine sa ai toti sobolanii sub control????.

    Reply
  2. Stat minimal….??????. Pai crezi ca mai are statul vreo putere, se mai zareste statul de la tine de unde stai????. Vezi uitate mai bine ca se pare ca-l confunzi , ai vedenii , a disparut de mult si tu vezi dar te faci .

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.