blog-logo

Hotelul de lângă My Place nu a fost afectat de incendiu, dar restituie banii de Revelion

Hotelul de lângă My Place nu a fost afectat de incendiu, dar restituie banii de Revelion

Oficialii Hotelului Kronwell, de lângă complexul My Place care a fost mistuit de flăcări ieri după amiază, au anunțat că hotelul nu a fost afectat de incendiu.

„Construcţia celui mai nou hotel din Braşov de 4* va fi finalizată în curând, data deschiderii urmând a fi comunicată ulterior. Datorită autoritatilor care au intervenit pentru a limita extinderea incendiului, şi a faptului ca hotelul dispune de cele mai noi norme de siguranţă, focul nu s-a extins la hotel“,  a precizat pentru newsbv.ro Adrian Bârlea, General Manager Kronwell Hotel.

“Mulţumim autorităţilor pentru implicarea activă  în vederea protejării hotelului pentru ca incendiul să nu se extindă”, spune Adrian Bârlea.

Alte articole:   Râurile mici din judeţele Harghita, Covasna şi Braşov, sub avertizare de inundaţii până luni la amiază

Mai mult, cei de la Kronwell preecizează că pentru clienții care au cumpărat  primele pachete turistice de Revelion urmând să le înapoieze banii plătiţi în avans ca urmare a situaţiei de forţă majoră.

Kronwell Brasov Hotel urmează a fi inaugurat în perioada imediată, data exactă a deschiderii urmând a fi comunicată ulterior.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] dispune de cele mai noi norme de siguranţă, focul nu s-a extins la hotel“,  a precizat pentru newsbv.ro Adrian Bârlea, General Manager Kronwell […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.