blog-logo

„Dăruieşte un zâmbet” copiilor care nu cred în Moș Crăciun

„Dăruieşte un zâmbet” copiilor care nu cred în Moș Crăciun

Moș Crăciun nu există. Atunci când un copil face o astfel de afirmație, atât de categoric, fără de zâmbet sau alte explicații, atunci ți se frânge inima și mintea încearcă să găsească argumente și soluții pentru a-i schimba gândurile. Pentru că sunt copii care nu cred în minuni și care nu găsesc nici măcar un zâmbet sub bradul de Crăciun.

Campania „Dăruieşte un zâmbet”, o acţiune care face parte din cadrul proiectului „Copii pentru copii” organizat de Fundaţia Speranţă pentru copii şi ELIANA mall, se încheie miercuri 19 decembrie, o dată cu venirea lui Moş Crăciun.

„Dăruieşte un zâmbet” este o iniţiativă de ajutorare a copiilor orfani, proveniţi din familii dezorganizate sau prea sărace pentru a-i putea întreţine. Aceşti copii de la centrele de tip familial din împrejurimile Braşovului s-au bucurat în luna decembrie de surprize la care, în mod normal, nu au acces.

Alte articole:   ALDE Brașov - campanie de prevenirea cancerului la sân

Pentru că se apropie Crăciunul, copiii vor avea parte de o după-amiază specială în cadrul centrului comercial braşovean: câteva ore la locul de joacă Kinderland, o masă caldă din partea restaurantului Kowlun, iar ulterior vor primi cadouri de la Moş Crăciun.

Totodată, pentru 19 decembrie a fost pregătit un spectacol de voie bună, cu muzică populară şi colinde, menit să aducă în sufletul celor prezenţi atmosfera sfecifică Crăciunului.

„Tot ce facem noi, cu fiecare ocazie pe are o avem la dispoziție, pornește din dorința de a schimba ceva, cât de mic, în percepția acestor copii singuri. E drept, cu o floare nu se face primăvară, dar fiecare zâmbet în parte poate vindeca o rană de suflet, cât de mică. Acești copii nu au nevoie de compasiune, o au din belșug și de obicei vine la pachet cu indiferența. Acești copii au nevoie (măcar) de articole care să le asigure nevoile de bază. Acești copii merită o viață mai bună, iar noi încercăm să contribuim cât putem de mult”, a declarat Liliana Ţene, Marketing Manager al centrului comercial.

Alte articole:   Restricții multiple la Săcele

   

De Moş Nicolae, 40 de copii de la centrele de tip familial din Budila şi Tărlungeni, au mers pentru prima dată la cinema, unde au vizionat un film 3D, au primit răcoritoare şi popcorn. A fost un dar mic, simbolic, pe lângă toate cele care le lipsesc, dar pentru ei o experienţă inedită înseamnă atât de mult.

Fă şi tu o bucurie unui copil de Crăciun anul acesta!

Compasiunea nu e suficientă! Stă și în puterea ta să îl aduci pe Moș Crăciun în viața acestor copii: cumpără felicitări, cărţi poştale sau decoraţiuni de Crăciun realizate de copii pentru a sprijini această campanie! Produsele pot fi achiziţionate de la standul fundaţiei din ELIANA mall. Banii obţinuţi vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de hăinuţe şi încălţăminte pentru copiii orfani de la centrele de plasament din judeţul Braşov.

Alte articole:   S-a redeschis Centrul de vaccinare anti-COVID din Prejmer

Campanie susţinută de newsbv.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.