blog-logo

FOTOGALERIE Prăpăd la My Place. Un incendiu violent a distrus tot complexul de lângă Gara CFR Brașov

FOTOGALERIE Prăpăd la My Place. Un incendiu violent a distrus tot complexul de lângă Gara CFR Brașov

20.30 Peste 150 de oameni vor rămâne fără un loc de muncă de sărbători, după incendiul care a izbucnit astăzi la My Place. Chiriașii sunt pregătiți să se constituie în parte civilă pentru a da în judecată firma Iporo Com, proprietara My Place, scrie bizbrasov.ro.

19.35 Zece echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, dar şi din oraşele Zărneşti, Predeal şi comuna Bod, acţionează luni seară pentru stingerea incendiului declanşat la complexul comercial de lângă gara Braşov.

Şeful ISU Braşov, col. Stelian Rechiţean, a declarat luni că intervenţia a fost destul de dificilă pentru că hidranţii din zona complexului nu au funcţionat, iar apa a trebuit adusă de la o distanţă de 300 de metri. După două ore de luptă cu focul incendiul a fost localizat, dar se lucrează în interiorul clădirii pentru a stinge toate focarele existente.

Alte articole:   Râurile mici din judeţele Harghita, Covasna şi Braşov, sub avertizare de inundaţii până luni la amiază

Potrivit şefului ISU, incendiul s-ar fi declanşat la etajul III al clădirii unde funcţionează o sală de fitness şi se lucra la modernizarea acesteia. Deocamdată nu se cunosc cu exactitate cauzele izbucnirii incendiului, acestea urmând a fi cercetate în cursul zilei de marţi de către o echipă de specialişti.

Incendiul nu s-a propagat la hotelul de lângă complexul comercial, aflat în construcţie, şi nici la alte clădiri aflate în jur şi nici la benzinăria din zonă.

17.10 Pompierii militari au fost alarmați să intervină la un incendiu puternic izbucnit la My Place, complexul construit lângă Gara Brașov, pe locul fostului bazar cu chioșcuri. Este cel mai mare incendiu din ultimii 20 de ani din județul Brașov.

Șase mașini de intervenție s-au deplasat la fața locului, dar nu fac față flăcărilor înalte de zece metri. Doi angajați au sufierti ușoare intoxicații cu monooxid de carbon.

Alte articole:   Adormirea Maicii Domnului. Tradiții și obiceiuri în această zi de sărbătoare

Din informațiile newsbv.ro, focul a izbucnit de la etajul al doilea al complexului, unde era Clubul Kasho și o sală de fitness, care era în reamenajare. Flăcările se pare că au izbucnit de la scânteile unui aparat de sudură folosit în această zonă. Muncitorii, speriați, au încercat să stingă focul incipient cu stingătoare, dar în zadar.

În complex mai funcționau mai multe magazine de îmbrăcăminte și încălțăminte, un restaurant și câteva fast-food-uri. Dogoarea de la flăcări se simte la 40-50 de metri depărtare de clădire.

Lângă complex este în construcţie un hotel dar deocamdată flăcările nu au ajuns până acolo. Prefectul Mihai Mohaci a declarat că în acest moment se pune problema limitării extinderii incendiului având în vedere că în apropiere există şi o benzinărie OMV.
Vor mai veni echipaje ale pompierilor de la Predeal, Bod, pentru a ajuta la stingerea incendiului. Prefectul a mai spus că pompierii se alimentează cu apă de la un hidrant din zonă gării pentru că cele existente din jurul complexului nu funcţionează.

Alte articole:   Calea ferată Predeal – Brașov. Contractul pentru studiul de fezabilitate, prelungit cu 10 luni 

Zona este izolată şi păzită de poliţiştii care îi sfătuiesc pe curioşii aflaţi în apropierea mall-ului în flăcări să păstreze distanţa. Traficul rutieri se desfășoară cu greutate în zonă, cu tot efortul polițiștilor de a-l fluidiza.

CLICK pe foto pentru a se mări fotografiile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie dacă îți place!
 1. Daca asta e incendiu de la un aparat de Sudura… Eu sunt Papa de la Roma!!! au fost alte cauze…sau "interese"

  Reply
 2. si hotelul apartine aceluiasi patron. Este si el afectat intr-o mica parte.

  Reply
 3. pentru totzi frustrati incendiu chiar a izbucnit de la un aparat de sudura lucram la 3 metri distanta de locul unde a izbucnit incendiul si sa lucrat acolo cu multe materiale inflamabile. Nu a fost nici un interes cu asigurarea cu nimic asa ca tinetiva parerile pentru voi si nu mai aberati sau interesativa mai indeaproape

  Reply
 4. a luat foc pt ca nenorocitul de Popescu si Scripcare care de fapte in spatele lui my place sa isi incaseze asigurarea?e exact ca la butum cand i-ai alr legumele rosiile, salata?adica e pt fraieri asyta cu focul, de ce nu-i aresteaza nimeni pt ca isi insceneaza fapte ca sa incaseze foloase necuvenite , si le fac ilegal! la puscarie si popescu si scripcaru!

  Reply
 5. @Alex Ucu, la cat de prost esti, putea lua foc si de la o galeata de apa, nu-i asa? Telenovelistu’ sulii …..

  Reply
 6. […] https://newsbv.ro/2012/12/17/fotogalerie-prapad-la-my-place-un-incendiu-violent-a-distrus-tot-complex… Share this:FacebookTwitterGoogle +1LinkedInStumbleUponDiggRedditEmailPrint This entry was posted in Stiri Locale Brasov by montecarlomonaco. Bookmark the permalink. Cancel Reply […]

  Reply
 7. […] kronwellincendiu brasovmyplace brasovstiri brasov Oficialii Hotelului Kronwell, de lângă complexul My Place care a fost mistuit de flăcări ieri după amiază, au anunțat că hotelul nu a fost afectat de […]

  Reply
 8. inca o data s-a dovedit k politia este degeaba in romania.

  Reply
 9. […] Pe surse : incendiul de la My Place in Dezvaluiri! / by Alexandru Petrescu / on 18 decembrie 2012 at 17:00 / Potrivit şefului ISU, incendiul s-ar fi declanşat la etajul III al clădirii unde funcţionează o sală de fitness şi se lucra la modernizarea acesteia. Deocamdată nu se cunosc cu exactitate cauzele izbucnirii incendiului, acestea urmând a fi cercetate în cursul zilei de marţi de către o echipă de specialişti.(Sursa : NewsBV) […]

  Reply
 10. […] Material video aici – via Antena3. O fotogalerie completă găsiti pe newsBV.ro […]

  Reply
 11. NUUUUUUUUU EXISTA ETAJUL 3….CE SCRIETI ACOLO?

  Reply
 12. Autorizatia de construire pentru Hotelul aflat in extindere la My Place, este data cu incalcarea grava a Legii nr. 50/1991 a constructiilor, respectiv cu incalcarea tuturor normelor de urbanism (vezi incalcare P.O.T., lipsa zona verde, lipsa parcari, etc.); orice arhitect poate confirma;
  evident ca, procurorii trebuie sa investigheze si ce spaga a luat primarul reales de la „Popestii”; nu mai vorbim de escroaca de Mia Dumitrescu, de la Autorizatii in Constructii;
  Apropo, dl.Rusu Adrian-avocatul „gradinii zoologice” are biroul vis a vis de Ceasu’ Rau, tot un imobil construit cu incalcarea tuturor normelor de urbanism; evident ca Inspectoratul de stat in constructii, sau cum s-o mai chema, mai exista ? ; ar trebui desfiintat si amendat, ca nu face nimic bun, din contra poarta o masca sa nu vada nimic, ca infractorii de rand….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.