blog-logo

Digi24 emite de luni și la Brașov

Digi24 emite de luni și la Brașov

Luna decembrie aduce, pentru echipa Digi24, un cadou mult așteptat, lansarea celei de-a șasea stații locale, cea de la Brașov.

De la ora 19.00, Luiza Costan prezintă primul jurnal de știri Digi24 Brașov, un jurnal în care esențială este informația corectă și concretă.

“Sunt foarte bucuroasă că am ocazia să fac parte dintr-o echipa de profesioniști, chiar în orașul în care m-am născut și am crescut. Am lucrat mai bine de 4 ani în București pentru că am avut impresia că doar acolo se poate face presă la cel mai înalt nivel. Văzând însă ce se întâmplă la Digi24, investițiile făcute, membrii echipei, tehnologia modernă, nu am nici un dubiu că, deși va fi o statie regională, Digi24 Brașov se va ridica la cele mai înalte standarde. Am întâlnit aici, în echipa mea de acasă, oameni cu o experiență bogată în presă, oameni care știu despre ce vorbesc și cum să-și păstreze imparțialitatea. Am mare încredere în acest proiect, am convingerea că vom aduce un mare plus în presa regională”, spune Luiza.

Echipa Digi24 Brașov a plecat la drum cu dorința de a respecta principiile jurnalismului de calitate, de a nu abdica de la regulile de bază ale profesiei lor, de a nu interpreta realitatea altfel decât este ea, de a nu emite judecăți de valoare. De luni, Digi24 Braşov devine principala  sursa de informație locală pentru românii din centrul ţării, și asta pentru că stația Digi24 este una regională, care emite și în județele Sibiu și Covasna.

Alte articole:   Încăierarea cruntă la Vama Buzăului. 10 bărbați, reținuți

Digi24 Brasov va fi un început nu numai pentru noi, ca redacţie, dar şi pentru peisajul media din Braşov, Sibiu şi Sfântu Gheorghe. Vom încerca să impunem standarde. Pentru asta ne-am impus să facem un jurnalism onest, echilibrat, imparţial. Ne obligă şi posibilităţile tehnice de care dispunem, tehnologia de ultimă generaţie atât ca achiziţie şi prelucrare a imaginii, cât şi ca transmitere a informaţiei. Vedeta Digi24 va fi ştirea”, spune Tiberiu Oprea, producător Digi24 Brașov.

Pentru telespectatorii Digi24 Braşov este esențial ca aceștia să ştie ce se întâmplă în oraşul lor. Informația schimbă mentalităţi şi modelează destine. La Digi24 știrile nu sunt comentate, Digi24 Brașov  prezintă viața reală, cu oameni reali.

Alte articole:   ÎN DIRECT Ceremonia de învestire a primarului și a consilierilor locali din Prejmer

La Digi24 Braşov ziua de ştiri incepe cu jurnalul de la ora 13.00.  Timp de 15 minute, Luiza Costan aduce informaţiile din prima parte a zilei astfel încât telespectatorii să afle ce s-a intamplat în cursul dimineţii, cum se configurează ziua, cum va fi vremea. Un nou jurnal de ştiri începe la Digi24 Braşov, la ora 16.30, iar la 18.30, în prime time, Luiza Costan prezintă Jurnalul principal al Digi24 Braşov, care cuprinde toate știrile importante care au marcat ziua în  curs. Un sfert de ora de informații este cuprins  în jurnalul serii, care va face la ora 21.00, o sinteză a celor mai  importante știri din centrul ţării. Pe lângă jurnalele de știri, bine documentate şi echilibrate, telespectatorii vor primi informaţii folositoare pe infotextul Digi24 Braşov legate starea vremii, amplasarea radarelor, cursul  valutar sau  preţurile din piete.

Digi24 Brașov aduce și o serie de emisiuni utile pentru telespectatori.  Laurenţiu Ţiţei va prezenta, de luni până vineri, de la ora 16.00, „Recrutat în Braşov„,  emisiunea dedicată pieţei muncii.

Alte articole:   Polițiștii din Brașov: Fiți prevăzători. Puteți preveni tâlhăria!

Principalul talk-show al zilei, „Vocile  Braşovului”, este difuzat zilnic, de luni până  vineri, de la ora 19:00. Jurnalist cu experiență  și voce importantă a comunității, Mircea Vălean va dezbate, împreună cu invitații  săi, principalele evenimente ale zilei şi  va încerca să ofere răspunsuri la cele mai presante probleme ale românilor din centrul ţării.

Sportul, mişcarea, competiția sunt importante la Digi24 Braşov. În emisiunea  Divizia locală, moderată de Adrian Susanu, în fiecare luni, de la ora 20:00,  vor fi reprezentate toate ramurile sportive de succes.

Pe toţi cei care cred că orașul lor are mai mult de arătat decât își  imaginează sau pe toți cei care ar vrea să afle mai multe despre locul căruia îi spun acasă, Mădălina Zamfir îi invită să fie „Turisti acasă„, în  fiecare marti, de la ora 20:00.

De luni orașul de sub Tâmpa intră în marea familie Digi24 odată cu lansarea, în Ajun de Sărbători, a celei mai noi stații, cea de la Brașov.

Distribuie dacă îți place!
 1. E minunat! Ce post mai scot din grilă ca să-i facă loc? (Nu ne scapă şi de vreo Antenă?) Pare că în curând vom avea doar doar producţii RCS-RDS.

  Reply
 2. @Mihai Dogaru, sa scoata dom'le si "vreo Antena", si "vreo ProTV", si multe alte "vreo-infectii media"! Posturi d-astea pentru unineuronali 😀

  Reply
 3. chiar şi "unineuronalii" au telecomandă. ceea ce înseamnă că nu e necesar să aleagă alţii pentru ei. nici să cumpere Guţă şi să primească Pavaroti… sau invers.

  Reply
 4. da de ce sa scoata? e loc pt toata lumea…sa fie numai b1 singurul post portocaliul, scuze…am uitat de oficiosul rtt, de pe grila? nu..nu e frumos tovarasi…opozitia are nevoie de resurse media sa se lupte cu mogulul de la intact…asa ca daca nu putem face fata antenelor cu un post puternic , facem unele mai mici sa-i hartuim…macar sa-l enervam…
  nu pot sa cred ca povestea asta ma amuza…

  Reply
 5. Esti obisnuit cu hartuiala.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.