blog-logo

PNL Brașov vrea un secretar de stat, iar pe Niță ministru

PNL Brașov vrea un secretar de stat, iar pe Niță ministru

Conducerea Filialei Județene PNL Brașov mulțumește alegătorilor pentru încrederea și sprijinul acordat candidaților USL la alegerile parlamentare, concretizate într-o majoritate de voturi care a permis ca toate colegiile din județul Brașov să fie câștigate de reprezentanții USL.

„Ne onorează această largă susținere primită din partea electoratului brașovean, dar în același timp suntem conștienți de responsabilitatea îndeplinirii promisiunilor făcute în campanie. Îi asigurăm pe concetățenii noștri că nu îi vom dezamăgi și că parlamentarii noștri vor susține proiectele de investiții atât de necesare județului Brașov, singurele în măsură să genereze dezvoltare economică, noi locuri de muncă și o viață mai bună pentru fiecare: aeroportul, spitalul clinic universitar, dezvoltarea infrastructurii.  Având în vedere rezultatele excepționale ale scrutinului parlamentar pe care USL le-a obținut la nivelul județului Brașov, îl susținem pe domnul deputat Constantin Niță, președintele PSD Brașov, pentru un post de ministru în viitorul Executiv. Totodată, susținem ca din structura noului Guvern să facă parte un secretar de stat provenit din rândul PNL Brașov“, se arat[ ]nmtr-un comunicat de pres[ semnat de liderul PNL Brașov, Aristotel Căncescu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Școlile din Ucea revin la scenariul verde
  1. Multumesc colegilor din PNL ca m-au sustinut pentru functia de secretar de stat, dar vor ramane la Brasov, unde este mult de lucru.

    Reply
  2. Multumesc colegilor din PNL ca m-au sustinut pentru functia de secretar de stat, dar vor ramane la Brasov, unde este mult de lucru.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.