blog-logo

Brenciu aduce primăvara în 2013!

Brenciu aduce primăvara în 2013!

După succesul notabil  înregistrat cu producția “MY WAY”, brașoveanul Horia Brenciu se pregătește pentru cea mai incitantă încercare muzicală a sa. Cu ocazia lansarii noului album, “40”, artistul anunță o primăvară incendiară din punct de vedere muzical.

Pe 27 și 28 martie, la Sala Palatului, Horia Brenciu, HB Orchestra și câteva mii de fani vor face, din nou, ce le spune inima. Un  spectacol diferit bazat pe idei muzicale noi ce oferă bucurie, dar care cere în schimb aplauze.

“Vine, vine primăvara și se așterne direct… la Sala Palatului. După cum vă spuneam și anul trecut, postura de vestitor muzical al primăverii mă obligă și mă onorează. Dragii mei, în martie voi face din nou ce-mi spune inima! Intenționez să păstrez această tradiție și vă propun să-mi fiți alături și de data asta. Pentru spectacolele din primăvară vom avem cel putin 40 de motive să ne vedem, să dansăm și să cântăm cât ne țin plămânii!  Unul dintre ele este și cel mai așteptat album al secolului XXI, intitulat “40”.  După “35” și “37”, primele noastre încercări muzicale, se cerea o continuare logică și ea va sosi în primăvara lui 2013! Noile hit-uri ale albumului “40” vor fi transpuse live pe scena Sălii Palatului de către cea mai dinamică și talentată trupă din țară asta, HB orchestra. Vom beneficia de coregrafie? Balet? Voci ale Romaniei? Regii nebune? Invitați speciali? Efecte neașteptate? Nu pot să vă spun! E strict secret!  Veți cunoaște toate aceste lucruri doar rezervându-vă din timp locuri pentru concertele de pe 27 si 28 martie, de la Sala Palatului. Vreți și-un sfat pentru anul viitor? FACEȚI CE VĂ SPUNE INIMA! ”, a declarat Horia Brenciu.

Alte articole:   Două cutremure azi-noapte

Biletele pentru cele două seri de spectacol au fost puse în vânzare pe site-urile de specialitate începând de azi.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate