blog-logo

Macedonschi: „Traian Băsescu este iresponsabil“

Macedonschi: „Traian Băsescu este iresponsabil“

Consilierul local FDGR Christian Macedonschi a prezentat astăzi rezultatele obținute de Forumul Democrat al Germanilor din România la alegerile parlamentare, unde FDGR a candidat conform prevederilor pentru minoritățile naționale.

Iată evoluția voturilor pentru FDGR în decursul timpului, la nivelul județului Brașov: 2000 – 2.531 de voturi, 2004 – 1.751 voturi, 2008 – 1.240 de voturi, 2012 – 3.685 de voturi. „Este sub așteptările mele, dar și campania dusă în contextul în care am avut un singur candidat la nivelul întregii țări a mobilizat resurse financiare pentru a eficientiza cheltuielile cu rezultatul. Doar Sibiul a obținut mai mult ca Brașovul, peste 10.000 de voturi“, a precizat Macedonschi.

Alte articole:   „Dezvoltarea, diversificarea și inovarea activității în cadrul HILL RESIDENCE SRL prin achiziția de echipamente performante și eficiente energetic”

El a reiterat faptul că reprezentanții Forumului vor lupta pentru refacerea imaginii României în străinătate, care a scăzut drastic în ultima perioadă, ca urmare a confruntărilor de pe scena politică, iar pentru acest lucru „fiecare român care trece granița trebuie să se vadă ca un ambasador  al bunului simț“. Macedonschi spune că Guvernul trebuie să intre cât mai rapid în funcțiune, după o perioadă în care alegerile parlamentare au paralizat practic orice activitate.

Întrebat de newsbv cum contează faptul că șeful statului a amânat numirea unui prim ministru pentru anul viitor, la limita perioadei legale, Macedonschi a replicat sec: „Traian Băsescu este absolul iresponsabil în acesc caz“. Amânarea numirii unui primministru duce la întârzierea formării Guvernului și a aprobării bugetului pentru anul viitor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.