blog-logo

FOTOGALERIE Delia, reprezentanta Romaniei la Miss Universe, a luat ochii juriului in costum de baie! Vezi cum arată!

FOTOGALERIE Delia, reprezentanta Romaniei la Miss Universe, a luat ochii juriului in costum de baie! Vezi cum arată!

foto – mediafax

Delia Duca, reprezentanta Romaniei in finala mondiala a celui mai important concurs de frumusete din lume, Miss Universe, a facut senzatie in cantonamentul show-ului de la Los Angeles.

Desi carcotasii din tara nu i-au dat nicio sansa in competie, considerand-o prea in varsta si prea “serioasa” pentru a impresiona juriul, bruneta campioana la sah a reusit sa atraga toate privirile la probele pentru costumul de baie, scrie cancan.

Intr-un top realizat de mai multi specialisti, consultati de missosology.org, site-ul dedicat concursului Miss Universe, Delia a fost plasata in top 15 cele mai sexy concurente in costume de baie. Clasamentul este dominat, fara drept de apel, de blonda Melinda Bam, Miss Africa de Sud, considerata si una dintre favoritele la castigarea marelui titlu.
“Delia are un corp de care trebuie sa fie extrem de mandra. Sexualitatea sa nu a scapat ochilor vigilenti ai specialistilor, care au remarcat-o imediat printer zecile de concurente”, se arata pe site-ul care a realizat topul.

Alte articole:   Alocațiile majorate cu 20% vor intra de la data de 1 februarie

Delia a ajuns inca din 2 decembrie la Las Vegas, unde va avea loc, pe 19 decembrie, Finala Miss Universe 2012. In tot acest timp, concurentele se pregatesc pentru show, participa la sedinte foto si isi aleg rochiile pentru marea finala.
La proba costumelor de inspiratie nationala, Delia va purta o rochie care promoveaza opera lui Constantin Brancusi. Astfel, elementele care compun costumaţia sunt “Coloana infinitului” şi “Muza”. Pe cap, brasoveanca va purta un accesoriu inspirat din “Domnişoara Pogany”.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] „În momentul de faţă lucrez cu o agenţie din Tokyo, iar în Italia lucrez cu «Next Models Milano». «One Models» este agenţia cu care am contract şi care mă reprezintă în raporturile cu clienţii din România şi agenţiile internaţionale partenere. Am joburi pe bandă rulantă, uneori iau şi 3.000 sau 4.000 de euro pentru o sesiune foto care poate dura o zi întreagă. Spre exemplu, o zi obişnuită la Tokyo include cel puţin trei-patru castinguri şi un job, adică fie o şedinţă foto, fie o prezentare de podium”, a declarat Oana, pentru Click. CITEȘTE ȘI: FOTOGALERIE Delia, reprezentanta Romaniei la Miss Universe, a luat ochii juriului in costum de baie!… […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate