blog-logo

Oficial suntem deszăpeziți bine!

Oficial suntem deszăpeziți bine!

Masinile celor doua firme de deszapezire, Vectra si Eurostrada, au iesit pe traseu inca de vineri seara, iar numarul utilajelor a crescut treptat, astfel ca in noaptea de duminica, noaptea cu cel mai mari precipitatii sub forma de ninsoare, s-a ajuns la 33 de utilaje.

Primele zone vizate au fost cele pe care circula mijloacele de transport in comun, zonele mai inalte, de ex. C.D. Gherea, podurile si pasajele, drumul spre Poiana Brasov si in Poiana Brasov.
Vectra a asigurat aceasta activitate cu 21 de utilaje. Oficial, pana in aceasta dimineata s-au utilizat aproximativ 450 de tone de material antiderapant, stocul fiind in acest moment de peste de 600 de tone,  iar completarea acestui stoc se face non-stop. Astazi vor fi aduse in stoc alte aproximativ 180 de tone. Telefon dispecerat: 0268-416495

Alte articole:   Activitatea de deszăpezire din municipiul Brașov, mai scumpă

Eurostrada a lucrat cu 12 utilaje, primele zone vizate fiind podurile, DN 13 si strazile pe care circula mijloacele de transport in comun, iar acum se lucrează pe strazile incadrate in nivelul 2 de urgenta. Eurostrada a utilizat aproximativ 200 de tone de material antiderapant si mai are un stoc de peste 1.300 de tone. Telefon dispecerat: 0268-311310.

Ca să știți pe cine înjurați:
  • Zonarea pentru deszapezire: Eurostrada: cartierele Tractorul, Bartolomeu, Stupini, zona str. Harmanului – b-dul Garii – 13 Decembrie,
  • Vectra: restul orasului, inclusiv Poiana Brasov
  • Deszapezirea tronsoanelor 1 si 2 ale ocolitoarei este asigurata de CNADNR.

„In acest moment nu sunt blocaje in trafic. Facem un apel la soferi sa isi pregateasca masinile pentru acest sezon sau sa folosesca mijloacele de transport in comun, pentru a evita producerea de accidente“, a precizat într-un comunicat de presă Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate