blog-logo

Liderul PSD Brașov spune că se va ține de promisiunile electorale

Liderul PSD Brașov spune că se va ține de promisiunile electorale

Liderul social-democraţilor braşoveni, deputatul Constantin Niţă, a declarat astăzi că rezultatul obţinut de organizaţia judeţeană Braşov a PSD la alegerile de duminică, de cinci parlamentari este „unul foarte bun, care îi obligă foarte mult în faţa cetăţenilor din judeţ“.

„PSD, conform înţelegerilor cu PNL şi PC, are cinci parlamentari la fel ca şi în anul 2000. Este pentru prima dată în ultimii opt ani când reuşim să surclasăm contracandidaţii de la PDL, restul nu contează la Braşov. Sigur vom merge în Parlament pentru a face ceea ce am promis, mai ales să respectăm programul pe care l-am prezentat la Braşov în domeniile economic, macro-economic, al educaţiei, sănătăţii şi aşa mai departe. În acelaşi timp mulţumesc tuturor celor care au votat candidaţii USL şi să le transmitem dorinţa noastră de a nu-i dezamăgi niciodată. Vreau să mulţumesc colegilor noştri liberali şi conservatori care ne-au sprijinit în această campanie şi îi asigurăm de loialitatea şi respectul nostru“, a precizat Constantin Niţă.

Preşedintele PSD Braşov a spus că pentru judeţ sunt câteva proiecte pe care USL le va susţine şi indiferent că partidele politice sunt la putere sau în opoziţie trebuie să le sprijine: aeroportul, autostrada şi spitalul clinic universitar.

Întrebat d newsbv.ro care este treaba cu participarea UDMR la guvernare, Constantin Niţă a spus că probabil aceste discuţii vor avea loc începând din această săptămână.
„Aceste discuţii vor putea fi finalizate sau nu într-un anumit document. Depinde ce se cere. Dacă se respectă Constituţia şi legile statului român, atunci putem să discutăm orice. Dacă nu, nu. Logica este aceea de a pune toate forţele în slujba României. Constituţia se schimbă cu două treimi. Avem interes ca majoritatea partidelor să fie de acord cu această modificare. Sunt convins că şi cei de la ARD. Vom avea discuţii, vom respecta opoziţia şi nu-i vom pune la colţ aşa cum ne-au pus ei pe noi când erau la putere. PSD a fost întotdeauna adeptul respectului faţă de opoziţie şi-i vom respecta fie că această opoziţie va fi cu UDMR, sau fără UDMR“, a precizat Constantin Niţă.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   28 februarie – Ziua Protecţiei Civile din România

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate