blog-logo

FC Braşov vrea sa profite de criza Rapidului şi a Severinului

FC Braşov vrea sa profite de criza Rapidului şi a Severinului

Nu numai echipele aflate în luptă pentru cupele europene încearcă să profite de situaţia grea prin care trec giuleştenii. FC Braşov este o altă echipă care şi-a stabilit ca ţinte pentru perioada de transferuri jucători ai Rapidului.

Surse din cadrul grupării de sub Tîmpa au dezvăluit pentru gsp.ro că în pauza competiţională se încearcă readucerea unor rapidişti care în trecut au mai evoluat în galben-negru. Lista acestora este destul de lungă, cuprinzînd nu mai puţin de 10 nume: Rui Duarte, Abrudan, Oros, Voicu, Marius Constantin, Grigore, Roman, Teixeira, Surdu şi Ilijoski.

O altă pistă pe care braşovenii vor încerca să meargă în perioada de transferuri o reprezintă chiar jucătorii adversarei de astăzi, CS Turnu Severin, aflată şi ea într-o situaţie financiară extrem de delicată. Olah, Vancea, Neacşa şi Joao Moutinho sînt fotbaliştii oltenilor aflaţi în vizorul stegarilor, ultimul fiind unul din cei mai buni străini din Liga I în viziunea antrenorului Adrian Szabo.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Judeţul Braşov ocupă locul I în cadrul Regiunii Centru atât după numărul de autorizaţii de construire eliberate, cât şi după suprafaţa utilă construită

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate