blog-logo

Ce caută Mihai David la PSD?

Ce caută Mihai David la PSD?

Mihai David

Oportunistul politic Mihai David a venit aseară, la momentul anunțării rezultatelor de la exit poll, la sediul PSD din Piața Sfatului.

Individul a tras mai multe tunuri, după cum scris presa, și a plecat din PSD mandatul trecut, trădând interesele social-democraților pentru a se gudura în fața primarului George Scripcaru.

Nu pentru un osuleț, ci pentru o ditamai ciozvârta. Producerea de energie termică pentru Brașov, prin firma Bepco, alături de Simina Costan, fosta soție a boss-ului de la ICCO  de la acea vreme, Călin Costan. Prezența lui David la PSD Brașov se pare că nu este chiar întâmplătoare, în contextul în care PSD are sarcina să se ocupe de problema termoficării în cadrul Consililui Local Brașov, cu îngăduința imperială a primarului George Scripcaru, care și-a păstrat pentru el domeniul RAT Brașov. Și poate nu tot întâmplător consilierii locali au votat câteva milioane de lei noi pentru a acoperi pierderile Tetkron, banii ajungând în final la Bepco, exact înainte de campnia electorală, Mihai David fiind și omul din umbră de la stația locală a Realitatea de la Brașov.

Alte articole:   „Bun găsit, domnule Mozart!” deschide Festivalul Mozart, online

Pentru merite deosebite în afacerile cu bani publici, Mihai David a fost avansat de primarul George Scripcaru pe linie politică și a fost numit șeful Hidrolectrica, fiind unul dintre cei arătați cu degetul la această oră în scandalul cu energia ieftină pentru băieții deștepți.

În toată această perioadă, David a trecut pe la UNPR, ca să nu rămână fără proptele politice. UNPR care a revenit la  putere prin alianța cu PSD…. Practic, pleacă-ai noștri, vin ai noștri, noi…

P.S. Liderul PSD, Constantin Niță, întrebat ce căuta David pe acolo, a răsuns că e „profesionsit bun“…

Distribuie dacă îți place!
  1. poi cum ce cauta.. cauta sa-si indeplineasca misiunea.
    Misiunea de ruinare a tarii si distrugere a tot ce a mai ramas functional.
    Hidroelectrica a pus-o pe butuci see you o darzenie nemaiintalnita iar acum cauta sa-si continue misiunea. Oare ce o sa mai falimenteze in viitor?

    Reply
  2. nu va speriati degeaba…il rezolva DNA-ul in cateva zile..chiar acu de sarbatori…nu mai are ce sa negocieze..sa ofere…a intrat pe culoarul lui salca,dobrogeanu,marc, bran…ce e si politica asta..azi esti sus, maine la beci…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate