blog-logo

Macedonschi este supărat că specialiștii Primăriei Brașov duc turismul de râpă

Macedonschi este supărat că specialiștii Primăriei Brașov duc turismul de râpă

Foto> Adevărul

S-au cheltuit 30 de milioane de euro, oficial, pentru modenizarea și extinderea domeniului schiabil din Poiana Brașov. Anul trecut, Elena Udrea a tras tare de un dop la o șampanie care nu se mai deschidea pentru inaugurarea unei ctitorii făcută mai mult de ochii lumii, electoral.

Consilierul local Cristian Macedonshi a răbufnit azi-dimineață, pe bună dreptate, că în toată Poiana Brașov este practicabilă doar pârtia Bradul, de care se ocupă Ana Hotels. A aflat și de ce:

„Astazi dimineata ma intrebam de ce nu merg tunurile de zapada in Postavaru. Dupa cateva informatii primite de la voi si cateva investigatii proprii in poiana am reusit sa trag cateva concluzii. Specialistii nostri in domeniul partiilor, Ion Stinghe si Vali Militaru, au fost executati voit de catre primarie si ne-au scapat de ei. Avem niste excavatoristi care se dau drept specialisti pe „pistenbully” adica pe ratracuri care distrug mai mult decat fac. Avem privilegiul sa facem zapada din apa potabila iar in acest sens cred ca suntem singurii in lume care fac o astfel de ZAPADA POTABILA (ca de… nu sunt banii nostri), iar ca stire de ultima ora am auzit ca cei de la Technoalpin nu au fost inca platiti pentru tunuri si de aceea nu functioneaza. Bravo…!!! Cu asa specialisti in primarie cred ca in curand ne ducem dracului de tot“, concluzionează Macedonschi.

Alte articole:   Fără ATV-uri în Parcul Național Piatra Craiului și zona Fundata-Moieciu

Părerea mea că decât să plângă mama, mai bine mă-sa și aș modifica un pic partea de final. Să se ducă dracului doar ăia care își bat joc de banii noștri.

Distribuie dacă îți place!
 1. Si daca tot vorbim de sporturi de iarna aduc vorba si de Festivalul Olimpic al Tineretului European, eveniment la care am fi avut sansa sa ne promovam atat national cat si international si pentru care au fost facute investitiile in domeniul schiabil trebuie sa va marturisesec ca sunt tare dezamagit cum s-au gestionat lucrurile de comitetul de organizare. Mai sunt cam 8 saptamani pana la FOTE iar daca luam in calcul si sarbatorile am putea spune ca raman numai vreo 6, nu ne-am promovat pe nicaieri inafara de cateva banere prin Brasov, nu pe plan national iar de promovare internationala nici nu putem vorbi. nu s-au semnat contractele cu hotelierii, acestia fiind in situatie de a nu mai tine rezervate camerele deoarece sunt operatori economici care functioneaza pe baza de venituri din vanzari. Nu s-a semnat nici macar contractul de TV Broadcasting pentru a difuza evenimentul prin intermediul Eurosport in Europa. Halal organizare, incep sa cred ca nu se vrea acest eveniment important la Brasov. Cert este ca gazdele din 2015 Austria/Vorarlberg si Liechtenstein sunt deja pregatiti si zambesc privind cum ne dam din stangul in dreptul in loc sa profitam de aceasta sansa.

  Singurul care si-a urmarit interesul comunitar si si-a vazut de treaba este Adrian Vestea, primarul rasnovului care a terminat trambulinele si a si reusit sa transforme Rasnovul intro statiune de interes national. Felicitari

  Apropo de domeniul schiabil, Azuga si Busteni si-au deschis sezonul deja. Bravo lor.

  Reply
 2. Si daca tot vorbim de sporturi de iarna aduc vorba si de Festivalul Olimpic al Tineretului European, eveniment la care am fi avut sansa sa ne promovam atat national cat si international si pentru care au fost facute investitiile in domeniul schiabil trebuie sa va marturisesec ca sunt tare dezamagit cum s-au gestionat lucrurile de comitetul de organizare. Mai sunt cam 8 saptamani pana la FOTE iar daca luam in calcul si sarbatorile am putea spune ca raman numai vreo 6, nu ne-am promovat pe nicaieri inafara de cateva banere prin Brasov, nu pe plan national iar de promovare internationala nici nu putem vorbi. nu s-au semnat contractele see you hotelierii, acestia fiind in situatie de a nu mai tine rezervate camerele deoarece sunt operatori economici care functioneaza pe baza de venituri din vanzari. Nu s-a semnat nici macar contractul de TV Broadcasting pentru a difuza evenimentul prin intermediul Eurosport in Europa. Halal organizare, incep sa cred ca nu se vrea acest eveniment important la Brasov. Cert este ca gazdele din 2015 Austria/Vorarlberg si Liechtenstein sunt deja pregatiti si zambesc privind cum ne dam din stangul in dreptul in loc sa profitam de aceasta sansa.
  Singurul care si-a urmarit interesul comunitar si si-a vazut de treaba este Adrian Vestea, primarul rasnovului care a terminat trambulinele si a si reusit sa transforme Rasnovul intro statiune de interes national. Felicitari
  Apropo de domeniul schiabil, Azuga si Busteni si-au deschis sezonul deja. Bravo lor!

  Reply
 3. Bani f….i in interes personal, nu in cel public. Zona are potential enorm dpdv turistic. Din pacate, a devenit doar un loc de intalnire a cocalarilor si a pitipoancelor.

  Reply
  • asa este fiindca nu angajam specialisti si experti. primaria angajeaza pe toate pozitiile pe principiu de nepotism si linie de partid iar cei care sunt desemnati sau angajati se gandesc cum sa mai umple buzunarele stapaniilor sau cele proprii decat sa dezvolte destinatia.

   Reply
 4. […] http://newsbv.ro/2012/12/08/macedonschi-este-suparat-ca-specialistii-primariei-brasov-duc-turismul-d… Share this:FacebookTwitterGoogle +1LinkedInStumbleUponDiggRedditEmailPrint This entry was posted in Stiri Locale Brasov by montecarlomonaco. Bookmark the permalink. Cancel Reply […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate