blog-logo

Patru minute pentru patru ani!

Patru minute pentru patru ani!

Suntem în ultima zi de campanie electorală şi aş dori să vă transmit Dumneavoastră, cetăţenilor din COLEGIUL 6 BRAŞOV – cartierele Răcădău, Craiter, Noua, Dârste, Florilor următorul mesaj:

 

În ziua de 9 decembrie votăm persoana care va reprezenta în Parlamentul României acest colegiu. Este foarte important să mergem cu toţii la vot, pentru a avea parlamentarul pe care îl dorim să reprezinte cu adevarat interesele cetăţenilor din această zonă. Vă transmit acest lucru deoarece potrivit actualei formule de alegeri prin vot uninominal mixt este posibil să nu ajungă în parlament candidatul cu cele mai multe voturi, ci cel de pe locul trei sau patru, aşa cum s-a întamplat la alegerile din 2008 când în Parlamentul României în urma redistribuirii ne-au reprezentat ocupanţii locurilor trei şi patru.

Alte articole:   Accident pe strada Hărmanului, duminică noapte

Aşadar în acest sistem de votare este posibil ca într-un colegiu mic, cum este şi colegiul 6, să nu iasă nici candidatul de pe locul unu cu cele mai multe voturi, care poate strânge chiar şi 49 % din voturi şi nici candidatul de pe locul doi care poate strânge în jur de 30% din voturi, ci poate ieşi parlamentar candidatul de pe locul 3 sau 4 pentru că, potrivit actualei legi fiecare partid care depăşeşte pragul electoral trebuie să fie reprezentat proporţional în Parlament, şi doar candidaţii care câştigă colegiul cu majoritate de voturi (50%+1) merg direct în Parlament, restul intră în complicatul proces al redistribuirii mandatelor.

Alte articole:   Daniel Milea inițiatorul unui proiect inedit in Brașov: Golani Mici

Din acest motiv fiecare vot contează la propriu, şi pentru a avea parlamentarul care doriţi să vă reprezinte cu adevărat trebuie concentrat pe candidatul care vă poate reprezenta cu cinste. Am speranţa că eu pot fi deputatul în care veţi investi încrederea Dvs., votul Dvs. majoritar în favoarea mea ar putea să vă ofere garanţia că în Parlamentul României voi ajunge cu o majoritate de 50%+1 din voturile necesare pentru a câştiga colegiul.

Îndemnul meu este în primul rând să vă exercitaţi dreptul constituţional de a vota! Nu vă irosiţi votul lăsând hazardul să vă stabilească reprezentanţii în cel mai important for al României!

4 minute din timpul dvs sunt foarte importante pentru următorii 4 ani! Cele 4 minute pe are mi le dăruiţi acordându-mi încrederea Dvs. mă vor obliga să alături celor 12 ani alături de Dvs., alţi 4 ani în slujba Dvs.

Alte articole:   Dan Cămârzan, milionarul care se credea Dumnezeu, pus în libertate la doi ani după ce și-a ucis bunica

Prin urmare, pentru ca Braşovul şi România întreagă să câştige, trebuie să votaţi atât cu mintea, cât si cu inima, să votaţi omul care să vă reprezinte cu adevarat, un om care munceşte, nu doar vorbeşte, un om al faptelor, nu al vorbelor, iar rezultatele mele se văd în Braşov.

Votaţi cu inima! Am fost şi voi fi mereu aproape de Dumneavoastră. Doar împreună vom câştiga!

Doamne ajută!

Al Dumneavoastră,

Gabor Alexandru Adrian

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.