blog-logo

„Brașov -din nou Capitala Tehnicii Românești“: un proiect pentru Brașov, un proiect pentru brașoveni

„Brașov -din nou Capitala Tehnicii Românești“: un proiect pentru Brașov, un proiect pentru brașoveni

Senatorul Florian Staicu, candidat ARD pentru Senat în Colegiul 4, a făcut bilanțul acestei campanii electorale și cum a fost primit proiectul său „Brașov – din nou Capitala Tehnicii Românești” de către cetățeni.

„Am văzut că brașovenii știu să facă diferența între un proiect concret, pe termen lung, și simplele promisiuni electorale de care ne-am săturat cu toții. Iar faptul că programul meu privind reindustrializarea Brașovului nu este un simplu hocus-pocus electoral s-a demonstrat: acest proiect, »Brașov – din nou Capitala Tehnicii Românești», a fost lansat cu mult timp înainte de campanie și deja începe să dea roade – un întreprinzător premiat la nivel mondial a anunțat o investiție nouă la Brașov, atras de  măsurile benefice și facilitățile pe care acest proiect le oferă. Mai mult decât atât, programul meu s-a dovedit a fi dincolo de partizanate politice, de interese electorale meschine: planul meu pentru reindustrializarea Brașovului i-a atras atât pe pedeliști, cât și pe pesediști sau peneliști, care au înțeles că se poate lupta pentru un deziderat al brașovenilor, mai presus de orice simpatie politică“, a delcarat Staicu

Alte articole:   Amical inedit pentru Kids Tâmpa Brașov

Întrebat care este mesajul său pentru brașoveni, senatorul Florian Staicu i-a îndemnat pe toți cei care nu au renunțat să spere la o viață mai bună să se ralieze planului său: “Îi rog pe brașoveni să analizeze cu atenție programul meu și să-l compare cu vorbele spuse de ceilalți. Brașovenii sunt oameni inteligenți, care din 2000 au știut mereu să aleagă cum a fost mai bine pentru ei, chiar dacă țara s-a dus într-o direcție sau alta. Eu propun colegiului și orașului meu o VIZIUNE pentru viitor. Susținând proiectul „Brașov – din nou Capitala Tehnicii Românești”, brașovenii nu au nimic de pierdut, dar au TOTUL de câștigat. Îi îndemn să voteze pentru ei înșiși, să voteze STAICU Dumitru Florian – candidat ARD pentru Senat„, a mai spus acesta.

Alte articole:   Dan Cămârzan, milionarul care se credea Dumnezeu, pus în libertate la doi ani după ce și-a ucis bunica

(P)

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.